Translate

dimarts, 19 de juny del 2012

CERQUEU EN WALLY AL MUNICIPAL

Es tracta de la versió esportiva esparreguerina del popular joc de còmic “On és en Wally?”.
Us poso tres fotografies (en podria posar tres mil), en les que es veu la graderia del municipal plena de gent, corresponents als dos caps de setmanes que ha durat el 1r. Torneig de futbol Vila d’ Esparreguera, inclosa la tarda en que els veterans van fer l’homenatge a en Chicón.
Es tracta que intenteu trobar al famós Wally.
Sembla que ha de ser fàcil trobar-ne un, especialment comptant amb que a Esparreguera en tenim dos, en Jordi Wally i en Jaume Wally, però ja us aviso que no us resultarà senzill; penseu que gent que es va estar quasi bé els dos caps de setmana complerts al municipal no va aconseguir de trobar-ne un dels Wally’s.
Hi ha experts que diuen que a se’ls pot trobar pels camps on juga el Barça (sigui de futbol o de sala), també diuen que se’ls pot trobar pel pavelló del Castell, si és que juga algun amic seu.
En el que estan d’acord tot aquells que coneixen del tema és en que els Wally’s pateixen una mena d’al•lèrgia crònica vers el camp de futbol d’Esparreguera motiu pel qual no s’hi atansen, llevat que sigui a hores en les que es puguin trobar futbol-flaguers que, com tothom sap, són capaços de fer uns sortilegis que eliminen els símptomes de les al•lèrgies (a banda de poder modificar el temps i l’espai).
Des del club diuen (i no hi ha motiu per dubtar-ne) que els van avisar i que suposaven que almenys un dels dos es deixaria veure una estona; el que no saben al club és que als Wally’s no se’ls ha d'avisar, se’ls ha d'invocar.
De mentre i sense perdre la il•lusió de capturar-ne un Wally, pot ser que ens conformem amb una peça menor com ara els “gamussins” que, encara que de vida nocturna, no són pas tan difícils de trobar com els Wally’s d’ Esparreguera.
Amb la il•lusió que els hi hagués fet als nois i noies del Centre veure un Wally pel municipal; encara que només fos per fer-se la foto al lliurament de premis!
Salut i Fantasia