Translate

divendres, 7 de juny del 2013

FEMENÍ JUVENIL-CADET. DE TRACA i MOCADOR!



Ha estat una temporada molt dura. Una segona volta duríssima en la que les lesions (i alguna deserció) ens van deixar sota mínims. Així vam afrontar els darrer tram de lliga anant pels camps amb 10, 9, 8 jugadores. Fins a tot a camp de l’Incresa Molins es va suspendre el partit, avançada la segona part, per inferioritat numèrica en quedar-nos-hi amb 6 jugares damunt el camp. Per acabar-ho d’adobar, en els darrers partits els tres primers classificats, total, una cinquantena de gols encaixats en les darreres 4 jornades, per cap gol marcat.
Això sí, irreductibles totes les setmanes, aquest equip femení va anar a complir amb el seu compromís amb la competició. No serà mai dit que les nostres noies es van arronsar i amagar darrere excuses, ni quan a l’hora de la convocatòria anàvem al partit sortint amb 9 0 10 des del començament, tot i sabent que encaixaríem una golejada, que el partit se’ns faria molt llarg i que, segurament, com va passar en algun moment, l’esgotament ens faria esclatar entre nosaltres.
Però dilluns... Les nostres lluitadores a entreno, oblidat el cap de setmana i disposades a tornar a engegar per gaudir d’una passió anomenada futbol.
Que n’és de gran el futbol...
Que en sou de grans noies!
El meu agraïment personal, i el del club, a aquestes irreductibles que no van llençar la tovallola ni en el pitjor moment de desànim.
El meu agraïment personal, i el del club, a l’entrenador, Cristian Casaus, i al delegat, José Jaime, per haver tingut l’altíssim grau d’implicació, de dedicació i per haver aconseguit que les noies arribessin fins a final de temporada.
Aquest cap de setmana no jugarem, amb la lliga acabada, acabat l’enorme patiment i sacrifici, toca esbargir els caps, oblidar-nos del futbol per un cap de setmana, gaudir dels amics i amigues fent altres activitats que la competició deixa relegades als mesos d’estiu.
Noies, aquest cap de setmana sortiu, passegeu-vos i no penseu en futbol... fins dilluns.
Dilluns encetarem la setmana de la nostra participació en el 2n. torneig Vila d’Esparreguera, serà a F-7, amb la participació d’Òdena, Mercantil, Molins i les nostres “Diablesses del Mil·lenari”.
És la setmana en que les noies nouvingudes i les reincorporades, juntament amb les més veteranes, comencin a divertir-se plegades, formant la base del grup que ens haurà de permetre començar la propera temporada amb garanties.
El del dia 16 de juny ha de ser un torneig amistós per gaudir, per no mirar marcador, per veure que el grup de noies ha crescut en número i per acabar temporada amb bon ànim; desitjant que comencin, de nou, els entrenaments; per poder, l’any vinent, tornar a gaudir del futbol.
Salut i Femení.