Translate

diumenge, 2 de juny del 2013

SÈNIOR: ASCENS ACONSEGUIT.

Bona entrada al municipal d’Esparreguera per veure el partit de tornada de la eliminatòria de promoció d’ascens a Tercera Catalana, entre els nostres i la PD. Pajaril (Ripollet).
El matx arrencava amb resultat favorable als de Ripollet per 2-1 (del partit d’anada) i més favorable se’ls va posar quan ens van fer el 0-1 al començament del partit. Mala pinta se li posava a la eliminatòria.
I aquí es va començar a guanyar. L’Equip, després d’encaixar el 0-1, va fer una transició ràpida des de la entrada en pànic a la reacció, superant l’estat de xoc de manera intel·ligent. Es tractava de que no ens ampliessin el resultat i ens deixessin fora de promoció abans d’anar al descans. I ens vam dedicar a això, sense esvalotar-nos i intentant recuperar joc a centre del camp, fins que en una ràpida acció va pujar l’1-1 al marcador, resultat amb el que es va arribar al descans.
La segona part va ser nostra. Es va recuperar (no del tot) el joc que ens ha caracteritzat, seguretat defensiva, bones combinacions en organització i un atac demolidor. Per acabar-ho de posar a punt, des del moment en que empatàvem la eliminatòria (2-1) la PD. Pajaril va anar agafant una “pàjara” que els va posar fora de partit. Ara eren ells els que jugaven futbol directe sense combinar, pilotes llargues ben resoltes en defensa (i porter) mentre que les nostres accions anaven millorant en qualitat. Fruit de tot això va entrar el 3-1 que ens posava en franquia la eliminatòria però que no era determinant perquè un gol dels de Ripollet els feia passar a ells (pel valor doble dels gols en camp contrari). Però no, la PD. Pajaril es va sentir derrotada i quasi que esperaven que els hi féssim el 4rt i definitiu. Cosa que va succeir. Després d’alguna rematada nostra al pal de la porteria visitant i d’algun fora de joc protestat des de la grada, va arribar el gol que sentenciava la eliminatòria.
Apreciareu que no he parlat de cap jugador en concret, podríem parlar del gol d’en Lardín o d’en Cortijo o del partit d’en Marcel, però no toca. Va ser un triomf d’equip, de club, el final dels esforços de molts i moltes des del camp, des de la grada, des del despatx. Una victòria de tothom.
Resultat global CE. Esparreguera 5 - 3 PD. Pajaril. La propera temporada a 3ª. Catalana.