Translate

dimarts, 28 de maig del 2013

INFANTIL “A”. EL CAMPIONAT EN JOC.



A aquest equip se li ha anat complicant la temporada fins arribar a la situació actual.
Empatats a punts (71) amb la PR. Sant Feliu de Llobregat (líder), però amb la diferència de gols particular a favor dels de Sant Feliu, només ens queda guanyar el nostre partit del dissabte (16:00 h.) a casa del Pallejà CF. i esperar que la PR. Sant Feliu de Llobregat no guanyi diumenge (12:00 h.) a casa de la PB. Vallirana. No hi ha cap altra possibilitat. Bé, si que la hi ha:
Derrota de la PR. Sant Feliu i derrota nostra, en els nostres respectius partits, juntament amb una victòria del Cornellà UD. a camp del Molins de Rei CF. (dissabte 9:00 h.) que ens deixaria empatats a tots tres a 71 punts. En cas de triple empat, campions nosaltres perquè, en aquesta mini lliga guanyen de carrer (CE. Esparreguera 9 punts, PR. Sant Feliu de Llobregat 4 punts i Cornellà UD. 4 punts).
Em sembla molt difícil que perdem tots dos, però de ser possible ho és, per tant, ho contemplo.
En realitat crec que guanyarem els nostres respectius partits i que seran campions els de Sant Feliu, però s’han d’esgotar totes les possibilitats, així que: A  guanyar dissabte, per esperar els resultats de tercers el diumenge.
Qui ho sap? De vegades passen coses encara més complicades.
Salut i cap renúncia.