Translate

dimarts, 28 de maig del 2013

CADET. BLANC o NEGRE.


Els nois van tirar endavant el seu partit davant el Vinyets Molí-Vell CF., amb patiment i molt esforç, contra un equip que semblava que s’hi jugava quelcom.
La victòria, provisionalment, ens treia del descens en perjudici del Pallejà CF. que, diumenge per la tarda, s’havia d’enfrontar al Sant Feliu de Llobregat CFA., situat a la part alta de la taula.
Però, aquí i ara, ningú afluixa i el Pallejà CF. (inesperadament) va ser capaç d’assolir els tres punts. Tornàvem al punt de partida de la jornada.
I ara què?
Veieu: Nosaltres anirem a Igualada, diumenge a les 12:00 hores, a jugar-nos-ho tot. Necessitem guanyar i esperar que Pallejà CF. no guanyi en la seva visita al camp de “La Cope” (diumenge 16:00 hores). Aquesta combinació (victòria nostra i derrota dels de Pallejà) ens salva i els condemna.
L’Altra combinació que ens salva a nosaltres i descendeix el Pallejà CF., és un empat nostre a Igualada amb derrota del Pallejà CF. davant el Ciudad Cooperativa CF.
Una victòria del Pallejà CF. els salva a ells fem el que fem nosaltres.
Però què voleu que us digui, posats a haver d’esperar fins a la tarda, millor guanyar que no pas empatar, encara que, no ens enganyem, per puntuar a Igualada els nostres hauran d’estar més que bé.
Salut i darrer capítol.