Translate

divendres, 24 de maig del 2013

PLA DE COMPETICIÓ



Sabeu que fa mesos que parlo de dades d’ascensos i descensos segons consten en el Pla de Competició que té penjat la FCF. en la pàgina web i que, en ocasions, no coincideixo amb el que em deien des del club. Fins i tot hi va haver alguna petita polèmica en alguns comentaris a una nota.
Ahir vaig penjar una nota “Actualitzant” i tornava a comentar, parlant dels descensos de l’Aleví “B”, que sense posar en dubte el que informaven des de Coordinació General del club, en el sentit que només descendeixen el 15è. i 16è. classificats, deia que, veient el que consta en el Pla de Competició penjat a la web federativa, no estaria malament que l’Aleví “B” guanyés aquesta setmana a la PB. Sant Vicenç dels Horts per “reblar el clau”.
Fa poques hores que el Coordinador General, amablement m’ha enviat un enllaç amb el Pla de Competició del que disposen en el club i:
Efectivament es tracta d’una modificació de data 17/12/2012 publicada via “Carta Circular” no actualitzada en l’apartat “Pla de Competició”.
Per trobar-la cal anar a la pestanya “Federació” - Cartes Circulars, però només veureu les circulars del Comitè d’Apel·lació, tranquils, calma. Una vegada aquí veure tres “mosques” en el marge esquerre. Superposant el ratolí a la dreta de la primera de les “mosques” (començant per dalt) us apareixerà la llegenda “Temporada 2012-2013”, feu clic al damunt i llavors sí, llavors us apareixerà la pantalla “Cartes Circulars Temporada 2013-2013” i, entre d’altres, el Pla de Competició modificat.
Em sembla que hagués estat més fàcil penjar-ho directament a “Normativa -Pla de Competició”, però en fi, així és més entretingut (i una demostració de com li agrada a la FCF. fer de complicades les coses).
Per si algú està interessat en mirar-s’ho sense perdre la paciència us deixo l’enllaç (escurçat) que ma fet arribar en Carlos per a que arribeu en un únic “clic”.

Ara lo important. Efectivament, amb el nou pla de competició l’Aleví “B” ja té salvada la categoria, però no estaria malament guanyar aquesta setmana a la PB. Sant Vicenç dels Horts per “reblar el clau” i acabar el darrer partit de la lliga a casa celebrant victòria.

Salut i Certesa