Translate

dijous, 23 de maig del 2013

ACTUALITZANT.

Després d’un brot de grip i d’una setmana de forta exigència laboral, posaré al dia el bloc. No es tracta d’una cosa senzilla perquè trobant-nos a les darreres jornades del campionat, absolutament huracanades, els canvis són constants i els esdeveniments ens precipiten a un final de lliga, més que apassionant, per a diversos equips del club. Anem-hi:
SÈNIOR.
La FCF. ha confirmat la promoció i el resultat del sorteig, que ha quedat així:
Peña Deportiva Pajaril (Ripollet) - CE. Esparreguera.
Partit anada: 25/05/2013 - 18:30 hores - municipal de Ripollet.
Partit tornada: 1/06/2013 - hora per determinar - municipal d’ Esparreguera.
CADET.
Després de dues victòries en els darrers tres partits continuen decidits a defensar la categoria fins al final. A manca de dues jornades continuem mantenint una batalla directa contra un únic candidat a rellevar-nos en el descens, el Pallejà CF.
Aquesta setmana, a casa, no ens queda una altra opció que anar per la victòria front el Vinyets Mol-Vell CF. a la espera que el Pallejà CF. no pugui amb el Sant Feliu de Llobregat CFA.
INFANTIL “A”.
Complicat final de temporada. Empatats a punts (68) al capdamunt de la taula amb la P.R. Sant Feliu de Llobregat, però amb particular a favor dels de Sant Feliu, anem obligats a guanyar els dos partits que queden i esperar que la Penya Recreativa es deixi un parell de punts... Em sembla que ho vam veure fet massa d’hora, però... Difícil, no pas impossible.
ALEVÍ “A”.
Amb la categoria quasi perduda no renuncien a mantenir la respiració fins al final. Queden dues jornades, juguem contra els dos que van per davant nostre.
La pròxima serà una jornada de UVI: A casa contra Pallejà CF. Guanyar o guanyar.
La següent serà de UCI: A camp de l’Igualada CF. També o també.
Aquesta setmana una derrota (fins i tot l’empat) en treu de la UVI. amb els per endavant perdent la categoria.
ALEVÍ “B”.
Semblaria que pot tenir salvada la categoria, especialment si considerem que, des de la Coordinació General del club, es va informar que enguany, de tercera divisió, només descendeixen els dos darrers classificats. Sense posar en dubte aquesta informació i en funció del que consta en el Pla de Competició que té publicat la FCF. no estaria de més aconseguir la victòria aquesta setmana (a casa) davant la PB. Sant Vicenç dels Horts i reblar el clau.
BENJAMÍ “A”.
Aquest equip amb l’ascens com a objectiu necessita assegurar la 6à. plaça. Així que, aquesta jornada al municipal, s’ha de guanyar a l’Igualada CF. per no haver de patir la darrera jornada (a camp del Gimnàstic de Manresa), mentre esperem que Martorell AE. no guanyi els dos partits que li queden.
RESUM:
Com veureu hi ha tensió i patiment, glòria o fracàs, esperant a molts. Aquest cap de setmana passa el penúltim tren. Tots amunt!
Salut i Centre.