Translate

dilluns, 6 de maig del 2013

SÈNIOR. VICTÒRIA I PROMOCIÓ


Dissabte el Sènior va acabar la temporada de lliga guanyant a casa front la PB. de Sta. Coloma de Cervelló per 3-0 (Lardín - Lardín i Victor Periañez) esperant un improbable accident de la PB. Sant Vicenç dels horts que no es va produir.
Així que, finalment segons, jugarem la promoció d’ascens.
Destacar que durant la segona part del partit l’entrenador, Sergio Morente, va fer debutar tres jugadors del Juvenil “B”, en Xavi Salvador, Éric Pros i Víctor Periañez.
Tots tres van complir, en Xavi segur al darrera no es va deixar sorprendre per l’atac dels de Santa Coloma. L’Éric, en banda dreta, ràpid en l’encreuament i segur traient la pilota, però qui va tenir una mica més de protagonisme va ser en Víctor Periañez que només entrar al camp es va atrevir amb un xut llunyà que es va estavellar en el pal per seguir amb tres o quatre pilotes ben posades per a en Edgar Lardín.
Per cert, enorme detall de Lardín amb el xaval Víctor quan, després d’una molt bona passada d’aquest, li van fer penal i Edgar li va cedir la pilota a Víctor per a que el xutés ell. Cosa que va fer rematant, amb serenor, la pilota rebutjada del porter després que li aturés el llançament directe.
En una altre odre de coses, vull fer referència a la Predicció feta el passat 9 d’abril sobre la classificació final del Sènior, en la que deia:
Ara, la part arriscada.
Valorant aquestes dades em sembla força clar que:
Els equips que sumaran més punts i que es disputaran les dues primeres places de la classificació seran: PB. Sant Vicenç dels Horts (entre 53 i 59) i CE. Esparreguera (entre 52 i 58).
Piera AE. (que pot sumar entre 51 i 54 punts) i Esparreguera Athletic Club (que pot arribar a estar entre 48 i 51 punts) lluitaran per la 3ª. posició.
Ara, la part més arriscada.
Quedant quatre jornades, amb quatre equips implicats i amb equips que encara han de jugar partits de recuperació, voler precisar més és arriscat. Però com que només és un divertiment, m’arriscaré.
Penso que l’ordre final serà:
1r. PB. Sant Vicenç dels Horts (campió i ascens directe)
2n. CE. Esparreguera. (promociona)
3r. Piera AE.
4t. Esparreguera At. C.
Com podreu comprovar en la taula de classificació adjunta, clavat!
Salut i a per la Promoció

1
59
24
19
2
3
85
31
 G G G G G 

2
58
24
18
4
2
70
26
 G G G G G 

3
51
24
16
3
5
84
29
 G G P G G 

4
48
24
15
3
6
60
36
 P P G G P