Translate

divendres, 24 de maig del 2013

IMPRESSIÓ CONFIRMADA.



El 12 de maig passat vaig publicar una nota titulada “Poca Esportivitat” després del partit que el nostre femení Juvenil-Cadet va jugar a camp del “Levante Las Planas” en inferioritat numèrica des del començament i en el que les de Sant Joan Despí, en la meva opinió, van mostrar poca esportivitat. Us deixo l’enllaç per si el voleu rellegir o formar-vos opinió per primera vegada.
Avui he vist que tenia un comentari pendent de moderar respecte d’aquella nota i, encara que anònim, és de tal impacte, que val la pena publicar-ho (cosa que he fet) per poder donar-hi resposta al ésser humà que sigui l’autor.
El comentari diu així: lo que es lamentable es que vayais con diez por los campos.” (suposo que volia escriure vayáis, amb accent -“tilde” en castellà- encara que alguns fan faltes d’ortografia fins i tot amb corrector word).
Hi l’he publicat perquè el comentari referma la impressió que exposava en aquella nota.
Si després d'haver llegit la nota, amb la repassada que feia, tot el que poden comentar és aquesta bajanada, és que, efectivament, qui hagi escrit el comentari no ha entès res de l'esport i els seus valors.
Guanyar quan tens el millor del millor, quan pots escollir el que vulguis, no és meritori.
El mèrit el tenen aquelles noies que per amor a l’esport, al futbol que les apassiona, perseveren setmana darrera setmana siguin 11 jugadores o 8, derrota darrera derrota, però sense defallir.
Això em serveix per retre honors a les nostres noies, que s’ho mereixen.
Salut i Que n’aprenguin!