Translate

dilluns, 17 de juny del 2013

BON FINAL PEL FEMENÍ BASE (Juvenil-Cadet)



Ahir diumenge, després d’una setmana aturades per recuperar una mica d’il·lusió, les noies afrontaven el seu particular torneig Vila d’Esparreguera.
Els altres equips participants havien de ser CE. Òdena, CE. Mercantil (1a. divisió) i CF. Molins de Rei (campiones grup 1r. de 2ª. divisió).
Amb aquests antecedents les noies aspiraven a guanyar a CE. Òdena (equip d’un nivell més parell al nostre) i a fer un paper digne en el segon partit (presumiblement contra CE. Mercantil).
La primera noticia del matí no va ser bona, CE. Òdena no es presentaria. Desapareixia així la millor nostra opció de poder guanyar un partit.
Mercès a la bona disposició del CE. Mercantil es va poder reestructurar el torneig i, amb una mica de demora, vam començar el primer partit.
CE. Mercantil - CE. Esparreguera: Superiors les del Vallès acreditant que pertanyen a la màxima categoria. Les nostres, fent el que podien, van treballar amb dignitat i van poder marcar dos gols al Mercantil. Resultat final: CE. Mercantil 7 - 2 CE. Esparreguera.
Posteriorment es produïa l’enfrontament entre CF. Molins de Rei i CE. Mercantil. Moltes expectatives tenien les de Molins a l’hora de mesurar-se, com a campiones, a un equip de la categoria en la que (potser) jugaran l’any vinent. Doncs la diferència va ser notable i, malgrat que el CE. Mercantil va quedar penúltim a 1ª divisió, les de Vallès van passar pel damunt del CF. Molins de Rei (6-2).
I anàvem a pel nostre partit contra CF. Molins de Rei. Va ser un partit que hauria pogut caure de qualsevol costat però que va arribar a final del temps de joc amb empat en el marcador (2-2). Així que: tanda de penals. Ningú no va fallar, tanda acabada en empat. Continuem amb els penals però ara “mort sobtada” (el primer que falli perd), però no va ser molt sobtada, ja que van ser necessàries 6 tandes de llançaments més fins que la nostra portera, (ahir) Míriam, va aconseguir aturar un dels penals del Molins en una bona intervenció volant al pal esquerre. Va ser la mateixa Míriam que, després d’haver aturat el llançament, va agafar la pilota i es va disposar a xutar el seu torn... I la va clavar!
Gran alegria per aquest grup de noies que ha patit una barbaritat aquesta temporada i que acaba en 2ª. posició del torneig, deixant endarrere, ni més ni menys, que a l’equip que ha estat campió en el nostre grup, el mateix equip que, ara fa 3 setmanes, ens endollava un rotund 9-0 en el Municipal Josep Raich.
Salut i Vacances.