Translate

dimarts, 20 de març del 2012

BOLA DE VIDRE I

És arriscat fer pronòstics, però alliberat de les càrregues directives hi ha coses que em puc permetre i que abans no devia de fer (encara que no he estat mai políticament correcte).
Vaig dir que durant aquesta setmana explicaria la predicció per a l’Aleví “B” i us avançava que els números indicaven que se’n sortirien.
Doncs aquí va:
Ocuparan posició de descens: Ara per ara, em surt que la PB. Iniesta 24 “A” ocuparà una de les dues places (16è). L’Altra plaça se la disputaran la EF. Olesa-87 “B” i S. Andreu de la Barca Agrupa “B” que fins i tot podrien haver de recórrer al goal average particular (15è i 14è). A continuació, pujant per la taula CE. Esparreguera “B” i S. Just Desvern CF. “A”lluitaran per ocupar la 13ª i la 12ª posició, però, aproximadament 9 punts per damunt dels llocs de descens.
Finalment, Espluguenc FA. “B” i PB. S. Vicenç dels Horts, ocuparan la 11ª i 10ª posició, possiblement per aquest mateix ordre.
Està clar que el que aquí es fa només són càbales. I fetes les càbales, tenint en compte el calendari que li toca a cadascun dels equips (alguns el tenen més “fotut” que d’altres) i considerant quins equips tenen “A’s” que poden aportar quelcom durant el terç final i quins equips no tenen de on treure reforç (no ens enganyem, això anirà així, aquí i allà, com ha estat sempre) el que em surt és el que s’exposa.
Atenció: No caurà del cel, els punts no ens els donaran en una fira. No, caldrà fer la feina i esforçar-se per mantenir la diferència de punts que ara mateix tenim per damunt del descens (i si pot ser una miqueta més, que no es tracta d’arribar al darrer partit del campionat amb el descens en joc i tots infartats).

Salut i futurologia.