Translate

dilluns, 19 de març del 2012

COMENTARIS ALS PARTITS AMB PLUS

Hi ha vegades que les circumstàncies es repeteixen com les vicissituds que succeeixen (diu la llegenda urbana) al germans bessons.
I això és el que em viscut aquest cap de setmana en dos els partits que han disputat equips del Centre, el Benjamí “C” i el Sènior.
Benjamí “C”: Molt bon empat davant la EF. Olesa, líder i invicte fins ara, als que els hi han entrat els nervis (si més no als seguidors que hi havia a la grada del municipal d’Esparreguera) en haver-se deixat dos punts pel camí (i en el poble on fa més mal) que els deixa amb un avantatge de 4 punts respecte d’un Cornellà que ve retallant diferències per disputar el títol de campió. El primer gol de la EFO-87 va ser veritable mala sort, rebuig del nostre magnífic porter Yeray, que rebota en el cul (si, exactament allà va rebotar) d’un dels defenses i pilota a dins. Gol de la EFO-87. Ara explicació del 2n. gol de la EFO-87: Falta a tocar del lateral de l’àrea que només va veure l’àrbitre, fins al punt que els jugadors de la EFO reculaven cap al seu camp pensant que els havien xiulat un fora de joc i que van anar a llançar quan el col·legiat els va indicar que havia senyalat aquella falta que ningú no va veure. Llançament de la falta i 2n. de la EFO-87. Però no es pot dir que l’empat fos injust. Veient el millor nivell de joc de la EFO respecte del nostre i el major nivell d’intensitat i treball realitzat pels nostres respecte dels de la EFO, les nombroses intervencions d’en Yeray i les del porter d’ Olesa (especialment una, volant a mitja altura fins a treure una pilota que anava enganxada al pal) el repartiment de punts va ser correcte. Un repartiment de punts que el de l’altra banda del riu van viure com mig drama i que els nostres van celebrar quasi com una victòria.
Sènior: Ja en parlaran suficientment des del “Ventall Esportiu” de Ràdio Esparreguera (89.4 FM), però...
L’Empat (5-5) davant la PB. S. Vicenç dels Horts deixa sabors diferents i contraposats. Bon joc, bon partit. Llàstima que no ho vam saber lligar amb el 3-0 fins a un minut del descans en que ens van marcar el 3-1. Llàstima que no vam poder mantenir la igualtat numèrica damunt la gespa (expulsió X. Duque min. 72 per doble amonestació amb 4-3 en el marcador). Però anem amb allò de la coincidència amb el Benjamí “C”. L’Àrbitre va senyalar pena màxima en una jugada que només ell va veure, fins el punt que els mateixos jugadors de la PB. S. Vicenç dels Horts feien broma de la decisió arbitral. Llançament del penal, el nostre magnífic porter Vicente rebutja, pilota que torna al davanter que remata de cap i ... gol. Però espereu a saber com va ser el de l’empat definitiu: Minut 88, amb un jugador de menys i defensant la victòria per 5-4 en aquells moments. Atac de la PB. S. Vicenç dels Horts, xut a porta, rebuig del nostre magnífic porter Vicente, que rebota en el clatell d’un dels defenses i pilota que es cola per l’escaire dret. Tampoc no podrem dir que el resultat fos injust, vist el joc desplegat per ambdós equips, però...
ALTRES.
Juvenil: No va poder ser la tercera victòria consecutiva. Els nostres van estar millor en intensitat i en posicionament que en d’altres partits. Van voler però no van poder (no pas del tot) i el partit es va acabar escapant 2-3 a favor del S. Vicent - At. Vicentí. Cal continuar treballant i cal que perseverin, que serà la manera d’aconseguir la confiança que s’ha de transformar en convicció.
Cadet: Els nois es van haver d’esforçar de valent per acabar guanyant un Molins de Rei molt sòlid que no ens deixava fer el nostre joc. En un dia amb vent, que dificultava molt, els nois van fer la feina i continuen esperant combinacions de resultats aliens per millorar en la classificació.
Aleví “B”: No va ser possible. Van caure derrotats a Abrera 8-4, davant un rival que sap explotar a la perfecció les condicions del seu terreny de joc que encara és de terra. No era un rival de la nostra guerra però una victòria ens hagués apropat molt a una salvació que continuem tenint a l’abast a manca d’una setmana menys.
Femení Cadet-Infantil: Ni victòria, ni injecció de moral, ni opcions de lluitar per la segona posició. Vells problemes interns de relació tornen a florir amb la primavera i fan que perdin de vista l’objectiu de la temporada. Si no resolen el conflicte intern, el que resta de temporada no serà més que un suplici per setmana enlloc del gaudiment de la pràctica de l’esport que s’estimen. En dues setmanes hem passat de tenir la segona plaça a tocar a estar a 6 punts de la cinquena. A tot això, dir que les noies de la UE. Sant Andreu van merèixer el 4-5 favorable que es van dur cap a Barcelona.

Salut i queden 10 jornades (8 pel Sènior)