Translate

dijous, 15 de març del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

Ja s’ensuma el cap de setmana i resulta inevitable començar a fer un cop d’ull als calendaris per veure quins partits, de tots els que ha de disputar el Centre, tenen algun plus afegit o poden resultar especialment interessants. Aquesta setmana crida l’atenció:
Sènior: Tothom fa números i a mi no em surten. Alerta! que no vull dir que no confiï. El que passa és que no només és qüestió de que els nostres ho puguin guanyar tot en les properes 9 jornades, que com poder és possible, és que no crec que els de davant nostre perdin prous punts, tots a l'hora, com per atrapar-los (Pallejà encara podria ser -són 7 punts-, la resta de la colla de cap, miracle, miracle... i dels grossos -entre 10 i 12 punts-). Però això no vol dir que l’equip no hagi d’intentar-ho tot, de voler fer la millor classificació possible i no deixar de mirar cap amunt. Per això aquesta setmana, que ens visita el 2n. classificat, la PB. S. Vicenç dels Horts (11 punts davant nostre), toca demostrar que volem i podem. Volem gaudir tots, els Jugadors dins el camp, nosaltres des de la grada.

Juvenil: Després de dues victòries consecutives contra rivals de la part baixa de la taula ens toca un partit dels grossos. Ens visita el S. Vicenç - At. Vicentí (4rt. classificat amb 20 punts de diferència respecte dels nostres) davant del qual s’haurà de veure si volem competir de veritat. Després vindrà la segona part, veure si podem competir a aquest nivell. Jo n’estic segur que podem i suposo que els nois volen fer-ho. Tant segur com de que una cosa porta associada l’altra (però en aquest ordre: 1r. Voler i 2n. Poder, que aquí l’ordre dels factors si que altera el producte). Doncs com que la tradició futbolística diu que “a entrenador nou victòria segura”, com que se suposa que els nois volen i nosaltres sabem que poden, s’haurà de veure si entre el “volen”, el “poden”, l’entrenador nou i el sacrifici de l’anterior (ja sabeu, de ben antic que els sacrificis han servit per apaivagar l’ira dels mals esperits) l’equip aconsegueix la tercera victòria consecutiva. Seria de mèrit i estabilitzadora. Confiem.

Cadet: Després de guanyar al líder la setmana passada (i a domicili), no val badar. El Molins de Rei (11è. classificat i 9 punts darrera nostra) no ens hauria de treure els colors. Així que, encara que amb alguna baixa, tocarà treballar i guanyar el partit dins el camp, no pas als vestidors. Esforç i victòria.

Aleví “B”: Una victòria davant l’ Abrera (8è classificat i 7 punts davant nostre) seria un salt qualitatiu en la taula que multiplicaria, exponencialment, el valor dels tres punts assolits la setmana passada davant el Molins de Rei. Segur que a Abrera no estan disposats a posar-nos-ho fàcil, però aquestes darreres 10 jornades no seran cap passeig. A per totes!

Benjamí “C”: Nosaltres 4rts. ens enfrontem a la EFO-87, que va líder i no ha perdut cap partit. Doble objectiu: Guanyar el derbi i trencar la imbatibilitat dels d’ Olesa. Quina broma els hi faríem no? No us el deixeu perdre aquest partit.

Femení Cadet-Infantil: Venen dolorides de la derrota davant un excel·lent Vilanova i la Geltrú. Oportunitat per guanyar a un Capellades que ens visita arribant com a 8è classificat i 5 punts darrera nostra. Una victòria endreçaria les coses, injectaria una miqueta de moral i ens tornaria a posar en condicions de lluitar per la segona plaça del campionat. Ànims, treball d’equip i a per totes!
Salut i Competició