Translate

dimecres, 28 de març del 2012

NOU RELLEU AL FRONT DEL JUVENIL

El Consell Directiu del CE. Esparreguera ha informat, mitjançant una nota publicada en la pàgina web oficial del club (de la que us annexem un enllaç), del nomenament d’en Sergio Morente i d’en Juan Ibarz com a entrenador i segon entrenador de l’equip Juvenil del Centre.
D’ Aquesta manera acaba el període de dues setmanes durant les que ha exercit les funcions d’entrenador en Pedro J. Pérez Casares (responsable de l’àrea d’esports del club i directiu) des del cessament de l’ Emilio Oller, anterior entrenador, produït el passat 14 de març (http://ceesparreguera.blogspot.com.es/2012/03/cronica-dun-cessament-anunciat.html).
Es dóna la circumstància que en Sergio Morente haurà de simultaniejar aquesta responsabilitat amb la de ser l’entrenador de l’equip Sènior i que en cas de coincidència entre els dos equips, o d’absència seva, l’equip juvenil haurà de ser dirigit pel segon entrenador Juan Ibarz, qui anys enrere, en condició de pare col·laborador, va realitzar tasques de delegat d’equip i ajudant d’entrenador en el si de l’equip Infantil “B”, condició que ara recuperà en el Juvenil.
Aquests nomenaments finalitzen amb la provisionalitat i de ben segur donaran la empenta que aquest grup necessita per a millorar.
http://www.ceesparreguera.es/index.php?option=com_content&view=article&id=17:sergio-morente-i-joan-ibarz-nous-entrenadors-del-juvenil&catid=1:noticias&Itemid=2
Salut i Estabilitat