Translate

dijous, 29 de març del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

Aquesta setmana ens presenta els següents partits amb càrrega especial. Són els nostres partits amb PLUS:
BENJAMÍ “A”: Dissabte a les 10.30 hores disputarà partit a camp del S. Feliu de Llobregat CFA. “A”. Nosaltres ocupem la 11ª. posició i ells la 10ª. amb un punt més. És evident que una victòria ens permetria avançar una posició que combinada amb una possible derrota del Pallejà (Marca el descens -14è-, juga a casa seva contra el Santboià -5è-) ens deixaria amb una diferència favorable al Centre de 13 punts; diferència que ens deixaria a punt per afrontar el partit de la següent jornada al municipal davant el propi Pallejà CF. “B” i, guanyant-lo, considerar-nos virtualment salvats, doncs la diferència de punts es posaria en 16, quan el total de punts sumats pel Pallejà “B” en tot el que portem de competició és de 15. Més a més el nostre calendari fins a final de temporada i el del Pallejà són similars (potser que una miqueta més assequible el nostre) així que es fa difícil creure que en les sis jornades que quedarien el Pallejà ho guanyés tot i nosaltres ho perdéssim tot. El que hem dit, com en el tennis, primera bola de partit de les moltes que en disposarem.
ALEVÍ “B”: Visita dissabte a la PB. S. Vicenç dels Horts, el partit a les 09:00 hores i la pel·lícula és calcada a la que hem explicat abans en referència al Benjamí “A”, veieu:
Ara mateix els dos equips estem empatats a punts, encara que nosaltres amb pitjor diferència de gols general. Així que una victòria a casa de la PB. S. Vicenç dels Horts resultaria determinant per a considerar-nos salvats en la categoria, en tant que:
Deixaríem la PB. S. Vicenç dels Horts darrera nostre a 3 punts (i en cas de guanyar per més de 4 gols amb la diferència particular favorable al Centre -encara que no ho veig massa factible-) amb el que ja serien 3 els equips entre nosaltres i la PB. Iniesta 24 (que marca el descens) i amb una diferència d’ 11 punts respecte de la PB. Iniesta 24 que previsiblement perdrà el seu partit a casa del Molins de Rei CF. “A” (2n. classificat). Per tant, encara que em sembla que no és el que està previst, jo aniria a aquest partit amb tot, absolutament amb tot, ja que després de la victòria de la setmana passada obtenir-ne una altra en aquesta seria pilota de partit, el Match Point de la salvació.
INFANTIL “A”: Dissabte a les 12.15 hores al Municipal d’Esparreguera davant la EF. Olesa-87. Partit amb 2 PLUS.
1r. PLUS: Perquè l’Infantil “A” ha de guanyar tot el que pugui per mantenir les aspiracions de quedar campió (per difícil que estigui, per difícil que els hi sembli) o, com a mínim, per assolir l’ascens a la 1ª. divisió com a millor segon de grup.
2n. PLUS: Perquè és l’ Olesa i un derbi sempre és un derbi, en qualsevol categoria.
Salut i Competició en essència.