Translate

divendres, 2 de març del 2012

CAP DE SETMANA AMB PLUS

He fet un cop d’ull als partits de competició i em surten un quants a tenir en compte.

Juvenil: S’Enfronta al Papiol UE. “A” dos posicions per davant nostre a 4 punts de distància. És una oportunitat per trencar la dinàmica negativa i guanyar un partit que ens faria pujar 1 posició (encara que provisionalment) a perjudici de l' Esparreguera At. Club.

Cadet: Davant del S. Esteve Sesrovires FC. “A” (14è) cal guanyar per consolidar la 6a. posició.

Infantil “A”: Contra la PB. Vallirana “A” la patinada de la setmana passada ens obliga a guanyar i esperar que el La Guàrdia li faci una broma al S. Andreu Agrupa.

Aleví “A”: Juga amb el Prat AE. “B” als que els hi traiem 10 punts d’avantatge. Una victòria faria la permanència quelcom menys virtual i proper.

Aleví “C”: Lluitarà amb l’ Abrera AE. L’ 11è. contra el 12è. S’ha de guanyar, per rivalitat i per no baixar en la taula.

Aleví “D”: Partit amb el S. Vicenç H. At. Vicentí. L’ 11è. Contra el 13è, al que li portem 8 punts d’avantatge. Partit per consolidar la zona mitjana de la classificació.

Benjamí “A”: Nosaltres, 9èns., contra el S. Joan Despí que va 10è. un puntet pel darrera. Guanyar i intentar assaltar la setena plaça o... anar-nos-en més avall.

Benjamí “C”: Davant del S. Vicenç 2009 Assoc. A defensar la 4a. plaça i seguir somiant.

Sènior: S’Enfronta al Cervelló CD. “B” (darrer classificat i amb pocs punts). Ha de ser victòria i no valdrà cap excusa en cas contrari.

Fins aquí tots a casa. Els horaris els podeu consultar en l’apartat específic del marge esquerre.

Ara a fora:

Vista Alegre UD. “A” contra el Prebenjamí “A”: L’ 11è classificat contra el 10è. I empatats a punts. Un partit per marcar distància.

Prat AE. “C” davant el Prebenjamí “C”: Partit a camp del 2n. Classificat, per consolidar-nos en la 4a. plaça.

Hi ha més equips, però o no tenen partit oficial, o no aprecio que puguin ser partits dels que denomino “Partits amb Plus”. Bé, l’Aleví “B”, que juga a casa del S. Just At. CF. “A”, líder del grup. Guanyar (fins i tot un empat) no seria de “Plus”, seria la traca de la temporada en aquest grup. (somiem?).

Salut i programació!