Translate

dijous, 8 de març del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

Com cada setmana són molts els partits que el CE. Esparreguera disputarà entre totes les categories i equips. Entre ells poden destacar (per diferents motius) els següents:
Sènior: A la Palma de Cervelló una victòria ens re situaria en el camí de les victòries i de la normalitat després del llançament del famós penal en la represa del partit contra el S. Esteve Sesrovires At. i la incompareixença del Cervelló “B” del passat cap de setmana.

Juvenil: Desplaçament al camp del Palson Collbató CE., darrer classificat, a sumar la que seria la 2ª. victòria consecutiva, amb la esperança de fonamentar una ratxa més perllongada.

Infantil “A”: Viatge al camp del Martorell AE. “C”, 6è classificat, a cercar una victòria que permeti defensar la 2ª. posició actual i les aspiracions a lluitar pel campionat.

Aleví “A”: Visita a camp del FC. Barcelona. Em diuen que el partit serà retransmès per Barça TV a les 15.00 hores, cosa que no he pogut confirmar. De tota manera no cal la televisió per a que l’enfrontament resulti més que atractiu per jugadors i aficionats. A casa vam perdre 2 - 5 en un bon partit. Podrem tornar-los-hi la derrota? Difícil ho serà segur, impossible? mai se sap, per il·lusió que no quedi.

Femení Cadet-Infantil: Molt difícil desplaçament a Vilanova i La Geltrú on s’enfronten a l’equip que ens precedeix en la classificació en 4ª. posició. La recompensa seria (més a més d’atrapar al Vilanova que té un partit jugat més que les nostres noies) entrar del tot en la lluita per la segona posició, ara a sis punts però les nostres amb dos partits menys que 2n. i 3r. classificats.

Benjamí “B”: Els nostres, avant penúltims, reben la EFO-87 (5è). No sembla bon moment, però... Què passa? Un derbi sempre és un derbi no?. Doncs això, a disputar-ho.

Nota de suport: A l’Aleví “B” la setmana passada li va caure un correctiu més que important davant el líder. Aquesta setmana ens toca rebre la visita Molins de Rei CF. “A”, colíder, amb necessitat de guanyar i equilibrar la diferència de gols. Així que pot ser més del mateix de la setmana passada. Tranquil·litat; aquesta no és la guerra de l’Aleví “B”. La nostra guerra és mantenir la categoria i això passarà per vèncer als que devem vèncer, especialment en les darreres 10 jornades en les que entrarem d’aquí un parell. Més endavant explicaré la meva predicció, però ja us avanço que em surt que aconseguiran l’objectiu.

Salut i endavant.