Translate

dilluns, 26 de març del 2012

COMENTARIS A ALGUNS PARTITS DEL PASSAT CAP DE SETMANA.

Sènior: Esparreguera At. C. - CE. Esparreguera. Què hem de dir? Ja es comentarà suficientment durant la setmana, en especial per part del companys del programa de Ràdio Esparreguera “El Ventall Esportiu” (89.4 FM dilluns, 2 ¼ de 9 del vespre). Bàsicament dir que va respondre a un típic partit de rivalitat, que vam començar guanyant amb certa comoditat (0-2), que ens el van anar remuntant fins a perdre’l per 3-2 al minut 86 i que vam acabar empatant 3-3 al minut 88. Partit entretingut i emocionant, pel públic independent, o partit frustrant, per a qui pertanyi a qualsevol dels dos clubs. En resum: Partit de rivalitat local, entretingut i amb gols que va agradar al públic i que no va satisfer a cap dels dos contendents.
Juvenil: PB. Sant Vicenç dels Horts - CE. Esparreguera. Duríssim correctiu el rebut pel Juvenil. Duríssim per dos qüestions. A) Perquè aquests resultats tant amplis no són habituals a la categoria juvenil (i segons com ni en la Cadet). B) Perquè ens la va infligir l’equip que ens precedia en la classificació a l’11ª. posició (no pas un dels equips del capdamunt de la taula) i que ara ja se’ns escapa de 6 punts. Una altra, al mateix temps que encaixàvem el 4rt. gol (mín. 44), segona targeta groga per en Pau i targeta vermella directa per a en Kevin. Nosaltres amb dos de menys i la PB. Sant Vicenç dels Horts amb dos Cadets en l’alineació (Navarrete i Hassani) per compensar l’alineació del porter del Juvenil “A” (Lewwinson).
Cadet: Prat AE. “B” - CE. Esparreguera. Els nois del Cadet continuen fent els deures per apurar les opcions de poder quedar en la 3ª posició. Victòria a domicili que es converteix en la 4ª. consecutiva (l’equip no perd des de la jornada 14 -davant el Pallejà per la mínima-, havent cedit només un empat) Ara 5ns., empatats a punts amb el quart Pallejà CF. “A” i a tres puntets del 3r. Sant Joan Despí UE. “A”. Meritori això d’aquest grup que va quedar minvat d’efectius al final de la temporada anterior.
Aleví “B”: Disposa d’un article monogràfic.
Aleví “D”: EFO-87 “D” - CE. Esparreguera. Aquests també van disputar “derbi”. I el van jugar per passar per damunt dels d’ Olesa per un contundent 3 - 10. Al Municipal Les Planes no volen ni sentir parlar d’Esparreguera aquesta setmana. Està sent la seva particular i futbolística versió de La Passió.
Benjamí “A”: CE. Esparreguera - PB. Vallirana “A”. Victòria dels nostres, mínima 2-1, però suficient per quasi certificar la permanència en la categoria al deixar a 14 punts de distància la mateixa PB. Vallirana, que, ara per ara, marca la línia de descens.
Benjamí “C”: AE. Martorell “B” - CE. Esparreguera. Victòria a domicili dels nostres (0-5) que serveix per mantenir la tercera posició amb dos punts de marge respecte del S. Esteve Sesrovires FC. “A” i PB. Cervelló “A”.