Translate

dijous, 31 de juliol del 2008

Concurs per a la Gestió del Camp Municipal de Futbol

Temp era temps...
L’Any 2006 ens van demanar (des del Patronat d’Esports d’Esparreguera) que participéssim en un concurs per a la concessió de la gestió del camp municipal de futbol, mesos després, el setembre de 2006 se’ns concedia (vam ser els únics a presentar-se).
El juny de 2007 amb motiu de les obres d’implantació de la gespa artificial, el aleshores director del Patronat d’Esports, en Xavier Vallverdú, va decidir suspendre la concessió en la que mesos abans ens havien demanat que participéssim, ja que les noves característiques de la instal·lació ens incapacitaven per fer la feina.
El Motiu? doncs que l’avanç tecnològic havia de ser de tal magnitud que no ens consideraven capacitats per fer-nos càrrec d’una activitat tan especialitzada.
Quedi clar, sobretot, que en aquella decisió no va influir cap altre motiu que el que hem explicat en l’anterior paràgraf. Aquell motiu i ni un de més, que ningú no pensi que va tenir res a veure la contractació directa, sense concurs i verbal d’una empresa externa encarregada del seguiment de la obra i que va ser la posteriorment escollida per gestionar la instal·lació.

No, de ben segur que no va ser això, que quedi clar que va ser la nostra incapacitat tècnica i professional l’únic motiu de la rescissió de la concessió.
Bé, després d’haver-se provat diverses fórmules de gestió des del Patronat (bàsicament la externalització del servei a empreses privades), sense resultat satisfactori, i com sigui que aquest servei no es pot assumir amb personal propi de l’ajuntament (per motius tècnics pressupostaris), finalment, tornem als inicis.
Des del Patronat s’ha convidat al “Centre” a participar en un Concurs Negociat per a la gestió del camp municipal de futbol i se’ns ha insistit força per a que hi participem.
La contraprestació econòmica que ofereix el Patronat no compensa els mals de cap i treballs que comporta fer-se’n càrrec d’aquest servei, però ens ho demanen, quasi bé amb caràcter de favor i nosaltres volem col·laborar amb aquells que ens suporten, ens escolten i ajuden durant tot l’any.
Així que prepararem la documentació i presentarem la instància per a participar en el concurs negociat.
Ho tornarem a provar. La darrera vegada vam sortir escaldats, però eren altres temps i altre gent.
Confiem en la direcció del Patronat i tornarem a provar-lo.
Esperem no haver de penedir-nos.
Salut i compromís (personal)