Translate

dimarts, 22 de juliol del 2008

TANCAMENT DE LES INSTAL·LACIONS
















Que una instal·lació esportiva cal que estigui tancada per assegurar la seva integritat i perdurabilitat ho sap tothom.
Però resulta que, quan es va iniciar el projecte, no es va considerar necessari invertir diners en el tancament perimetral del recinte, deixant-lo, com no, per “més endavant”.
El “més endavant” es va convertir “ja ho farem” i, després en “no hi ha diners”.
Sigui com sigui, queda clar que la instal·lació necessita d’un tancament seriós que impedeixi els accessos no autoritzats a l’interior.
Fins ara hi ha hagut sort, uns quants danys per vandalisme (veure fotos adjuntes), un robatori amb trencament de porta en el magatzem, tres intents de robatori en el bar amb danys a la porta, uns quants “grafitis” en les parets dels vestidors, una de les xarxes de protecció (la del costat de vestidors) cremada amb un encenedor, etc.
En definitiva qüestions menors que amb diners es resolen.
Però... de quant ha de ser l’import dels danys per a que es procedeixi al tancament integral de la instal·lació (de tota la zona esportiva hauríem de dir), quina ha de ser la importància dels danys, fins a quan haurem d’esperar per aconseguir un tancament que venim reclamant des de fa anys?.
Esperem que no sigui fins que una bretolada de més importància produeixi danys de veritable importància en la instal·lació.
Que no ens pintessin el camp de rosa!!
Salut i Prevenció