Translate

dilluns, 21 de juliol del 2008

Final del Torneig de Futbol a set



Ahir es va acabar.

Quan passaven 20 minuts de les 9 del vespre, els àrbitres encarregats de dirigir la final van fer sonar els seus xiulets donant per acabat el torneig d’estiu de futbol a set “Vila d’Esparreguera”.
En síntesi els guardons del torneig han estat:



GUARDONS INDIVIDUALS.
PORTER MENYS GOLEJAT: CARLOS LÓPEZ (PIU PIZZA)
MÀXIM GOLEJADOR: JONATHAN CABIDO (ROSTISSERIA LORA)
JUGADOR MÉS VALUÓS: JORDI MENDOZA (RESTAURANT LES ALZINES)
GUARDONS D’EQUIP.
3r. CLASSIFICAT –TROFEU + 150,00 €- : “YA NOS CONOCES”
2n. CLASSIFICAT –TROFEU + 350,00 €-: “RESTAURANT LES ALZINES”
1r. CLASSIFICAT –TROFEU + 700,00 €- : “PIU PIZZA”


Els diferents premis van ser repartits per la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, Sra. Mirna Matas, pel també Regidor del mateix ajuntament Sr. Javier Duque, pel President d’Honor del Centre d’Esports Esparreguera, Sr. Martí Calsina i pel Vice-President del CEE, adjunt a Presidència, Sr. Emilio Domene.
Des del “Centre” volem agrair la participació de tots i cadascun dels 28 equips que hi ha participat i del públic que, en nombre total i aproximat de dos mil persones ens ha acompanyat durant tots els dies de torneig.


Agraiment que volem dirigir, molt especialment, a tots i totes els que desinteressadament, sense afany de lucre, ens han ajudat a dur a terme aquest esdeveniment esportiu amb el que, de facto, finalitza la celebració de la festa major d’estiu d’Esparreguera.
Salut i Descans (per uns dies)

Post: No deixa de cridar l’atenció que la festa major d’estiu comenci, de fet, amb el torneig de futbol sala que organitza el Club Futbol Sala d’Esparreguera i finalitzi amb el torneig de futbol-7 que organitzem des del “Centre”, sense oblidar altres activitats esportives que es celebren durant festa major d’estiu i que organitzen altres entitats esportives, com ara la que organitza el Club Bàsquet Esparreguera.
Oi que ho és de curiós?, lo suficient com per a que des de Cultura comprenguin que els actes de festa major són de festa major i que mereixen el mateix tracte que, de la comissió de festes, reben altres activitats no esportives (en especial el pressupostari)?


Si és que no podiem anar-nos-en sense una malifeta!