Translate

divendres, 18 de juliol del 2008

Torneig F-7 "Vila d'Esparreguera"


Si abans d’iniciar-se el torneig dèiem que estava sent un èxit en quant a les inscripcions. ara, a meitat del torneig, ja podem dir que també ho està sent a nivell esportiu.
La majoria dels equips presenten formacions força competitives i alguns francament bons (segur que aquests estaran en la fase final). També hi ha altres equips que només aspiren a jugar uns quants partits sense aspiracions de classificació, per pur “divertimento” i ho estant fent de manera molt digna i esportiva.
En l’aspecte disciplinari, només s’han hagut d’aplicar sancions a tres jugadors, consistents en suspensió d’un partit, dos partits i una exclusió del torneig. Aquest apartat no ens agradaria haver-lo d’haver aplicat, però és necessari per mantenir l’ordre en el transcurs del torneig i, també, per justícia amb aquells que respecten les normes de competició i es comporten com s’espera dels esportistes.
Aquest cap de setmana es decidirà el guanyador, ja que entrem en els darrers partits de la fase de classificació i, sense solució de continuïtat, vuitens de final i quarts i, per fi, diumenge des de les 18.00 hores, “semis”, partit de consolació (3r i 4rt lloc) i la gran final.
Només informar-vos que, mitjançant la direcció d’esports del Patronat, hem traslladat la nostra invitació a la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, per tal que ens acompanyi en el lliurament de trofeus.
Salut i ...Necessitem VACANCES!!!