Translate

diumenge, 6 de juliol del 2008

El Recurs a la Premsa


El recurs que el “Centre” té presentat davant del Tribunal Català de l’Esport comença a tenir ressò mediàtic.Després que sortís publicat en diaris del Baix Llobregat, ara és el torn de “El Mundo Deportivo” qui n'informa.
Aquest important diari esportiu, en la seva edició del Diumenge 6 de juliol, publica un ampli informe de la situació en la que troba el recurs presentat davant del TCE, i que mai no haguéssim volgut presentar, sinó fora per que des de la FCF, mitjançant els Comitès de Competició, primer, i d'Al·legació, després, es van capficar en "anar de pressa" i no pas en esbrinar la veritat d'allò que mai no va succeir, malgrat haver-nos dirigit per escrit al President de la FCF demanant-li empara, sense que no ens fessin ni cas.
Us adjuntem un enllaç per a que, clicant al damunt, accediu a la edició digital del diari i consultar la noticia.Si feu clic damunt de ¿Qué sucedió en el Esparreguera – Vilanova B? se us obrirà una “info” complementària a l’article.Esperem que continuï tenint presència en la premsa, doncs serà senyal que comencem a acostar-nos a la resolució del cas.
Salut i Publicitat