Translate

diumenge, 13 de juliol del 2008

TORNEIG D'ESTIU DE FUTBOL-7 VILA D'ESPARREGUERA


GRAN ÈXIT.
El passat dia 9 de juliol es va tancar la inscripció d’equips per al torneig d’estiu de futbol-7 “Vila d’Esparreguera - 2008” que, com cada any, organitza el Centre d’Esports i es va fer amb la molt bona xifra de vint-i-vuit (28) equips apuntats.
Això significa que des d’ahir, dia 12 de juliol, jornada inaugural del campionat, fins al proper dia 20 de juliol, jornada de cloenda, es disputaran vuitanta (80) partits de futbol-7 en el marc del Torneig.
En la edició d’enguany comptem amb la participació d’equips vinguts d’Olesa de Montserrat, d’Abrera, Collbató i Sant Boi de Llobregat entre d’altres municipis.
Finalment dir-vos que malgrat la constant i, per moments, intensa pluja que va caure durant tot el cap vespre i vespre d’ahir, el camp municipal de futbol va poder engolir la gran quantitat d’aigua caiguda, de manera que es van poder disputar el vuit partits que estaven designats.
En acabar la fase de classificació us informarem dels equips classificats i, posteriorment us traslladarem informació puntual dels 1/8 ns., 1/4rts., semifinals i final del campionat.

Salut, estiu, esport i FESTA MAJOR!!