Translate

dilluns, 10 de novembre del 2008

1ª VICTÒRIA A DOMICILI

Ahir el nostre equip de 2ª. Territorial va jugar el partit corresponent a la 9ª. jornada contra la Pirinaica FC. a Manresa. L’equip, que venia arrossegant certa pressió pels resultats negatius acumulats i de patir l’estrès derivat de la dimissió d’en Jesús i en David, es va sobreposar a les difícils circumstàncies en les que es trobava i, comandat per l’Àlex Guixà (recordeu que s’ha fet càrrec de l’equip de manera transitòria), va aconseguir la primera victòria a camp contrari. I ho va fer en un camp difícil, el de la “Piri”, difícil pel tipus de camp (terra i petit), de l’equip que sempre pressiona i treballa molt i per la pressió que realitza el públic que moltes vegades acovardeix els àrbitres.
Doncs malgrat tot, malgrat el comportament d’un sector del públic contra algun dels nostres jugadors (no paga la pena insistir-hi, son com son i prou), malgrat un penalti inexistent xiulat pel jutge del partit en el minut 96 (per a sortir com un torero del camp de la “Piri”) i malgrat els nostres propis fantasmes, l’equip va aconseguir una important victòria que, sense dubtes, ha de donar-los injeccions de moral.
El nostre agraïment als que hi van participar i als que ja no hi son en un intent de provocar reaccions trencadores de dinàmiques negatives.
Gràcies a tots.
Salut i Noves fites us esperen.