Translate

diumenge, 2 de novembre del 2008

DIMITEIX L'ENTRENADOR DEL SÈNIOR

Ahir, en acabar el partit de 2ª territorial entre el CE. Esparreguera i La Font dels Capellans CF., l’entrenador del sènior, en Jesús Domínguez i el seu segon i preparador físic, en David Vega, van convocar una reunió d’urgència amb el directiu responsable del primer equip, Sr. Francisco Pastrana, el Vice-president de l’àrea d’Esports, Sr. Manuel Herrero i el President de la entitat, Sr. Alfons Puche. L’Únic punt de la reunió era presentar la dimissió, cosa que van fer argumentant que malgrat que els jugadors estan aportant tot el que poden i que els tècnics es veien capacitats per resoldre la situació, entenien que transcorregudes vuit jornades amb un bagatge de només quatre punts en la classificació era necessari permetre un relleu en la direcció de l’equip per canviar l’actual dinàmica.
Davant la convicció mostrada per tots dos tècnics, el president del CE. Esparreguera va acceptar llurs dimissions.
El Centre d’Esports Esparreguera vol agrair el treball realitzat per en Jesús Domínguez i en David Vega, reconeixent-los l’altíssim grau d’honestedat demostrat en la seva estada en el nostre club, així com en el moment de proposar el seu relleu, posant-lis de manifest que els hi queden totes les portes obertes en el nostre club.
A partir del proper dimarts 4 de novembre es farà càrrec de la direcció de l’equip, amb caràcter provisional, el coordinador general del club, Sr. Àlex Guixà.
Salut i nous temps.