Translate

dijous, 27 de novembre del 2008

RESOLUCIÓ DEL CONSELL DIRECTIU

Reunits en data 26 de novembre de 2008, amb l’assistència del Coordinador General del Club i dels ex entrenadors de l’equip de categoria juvenil.
Coneguts els vergonyosos i lamentables incidents produïts a l’acabament del partit del passat dia 22 de novembre entre el nostre club i el Corbera CF.
Analitzades les informacions facilitades pels directius i tècnics presents el dia de la disputa del partit i valorades aquestes, el Consell Directiu del CE. Esparreguera ha pres la següent decisió:
Sancionar al jugador que va iniciar la baralla, produint la primera agressió, amb la suspensió per a la disputa de partits durant tota la temporada.
Sancionar altres dos jugadors que es van significar especialment en els aldarulls subsegüents, amb la suspensió per a la disputa de partits durant sis jornades (des de la jornada 8, computant-se només les efectivament disputades).
Considerar advertida de suspensió a tota la plantilla de categoria juvenil davant de qualsevol conducta antisportiva sigui per agressions, per insults o actitud de menyspreu, tant a rivals, adversaris, públic o directius, siguin propis o rivals, fet que suposarà, d’ara endavant, la suspensió per tot lo que resti de temporada del jugador responsable.
Tornar a confiar la plantilla juvenil als fins ara entrenador i segon entrenador, amb l’especial encàrrec de vetllar per l’estricte compliment del Reglament Intern del CE. Esparreguera.
Convocar una reunió amb les mares i pares dels jugadors de l’equip de categoria juvenil, pel proper dimecres 3 de desembre a les 20.00 hores, amb l’assistència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, Sra. Mirna Matas, el president del club, el vice-president esportiu, el directiu delegat i el Coordinador general.

El Consell Directiu
Esparreguera, 27 de novembre de 2008