Translate

dimarts, 11 de novembre del 2008

SUBVENCIÓ MUNICIPAL i SERVEI D'AUTOCARS

Son molts els suggeriments que ens feu respecte de destinar la subvenció municipal a finançar els autocars per poder mantenir aquest servei.
Al respecte us informen que el total de la subvenció municipal rebuda la temporada 2007-2008 (congelada en el mateix import de l’exercici 2006-2007), cobreix NOMÉS el 30% de la despesa total d’autocars de l’exercici (al preu de l'any passat).
Més a més, enguany no podem garantir que es pugui rebre subvenció ja que, malgrat que la Regidora d’esports va comprometre aquesta col·laboració davant les entitats de la vila, encara no s’han convocat les bases per a la subvenció de l’any 2009.
Si considereu que les bases s’han de confeccionar, després publicar en el DOGC durant uns vint dies, per a continuació obrir el termini de presentació de sol·licituds (uns altres 15 dies) i les dates en que estem, comprovareu que ens anem, anant molt ràpid, a vint-i-tants de desembre i, ja se sap..., vacances de Nadal.
De tota manera, en la mateixa reunió ja se’ns va explicar que les subvencions no excedirien les quantitats rebudes la temporada passada, que com ja s’ha dit, van ser del mateix import que la de l’any anterior, així que encara que s’aconsegueixi accedir a la subvenció, no val comptar amb aquesta partida per poder mantenir el servei d’autocars, la qual, sigui dit de passada, ja està minorada en la quota anual i prorratejada per 10 mensualitats.
Salut i restriccions