Translate

dimecres, 28 d’octubre del 2009

COMPLIR AMB L’ASSISTÈNCIA

En breu repartirem una nota del club en la que us informarem, a tots però especialment als que s’han incorporat al club procedents de la Escola d’Esports del Patronat, de la necessitat que els nois i noies assisteixin sempre als entrenaments.
Això és degut a diverses causes:
a) Ens hem d’acostumar a disputar partits (per tant haurem d’entrenar) en totes les circumstàncies meteorològiques, llevat de situació d’emergència.
b) Seran els respectius Entrenadors i Coordinadors els que davant de vent, pluja, neu o fred intens decidiran, in situ, a temps real i valorant la edat de cada grup, sobre mantenir l’activitat a l’aire lliure o fer sessions teòriques en els vestidors.
c) Les assistències als entrenaments es tenen en compte a l’hora de fer les convocatòries pels partits.
D’Aquesta manera ens estalviarem confusions que generen malestar.
Des del club s’han pres mesures per a que la manca d’informació que es va produir la setmana passada, respecte de la convocatòria de l’Aleví “B”, no es torni a produir, ni en aquest grup ni en cap altre.
Des del Consell Directiu lamentem que la confusió provoqués que alguns jugadors no poguessin jugar el partit i, par tant, en lo que ens correspon, ens excusem.
Salut i coordinació.