Translate

dilluns, 5 d’octubre del 2009

VETERANS

Durant aquests dies hem rebut la demanda que incloguéssim a l’equip de Veterans en el Bloc, especialment en “Calendari i Horaris” i “Resultats i Classificacions”.
Encara que tècnicament l’equip de Veterans no és un equip del CE. Esparreguera, no tenim inconvenient en incloure’ls al bloc en els apartats que ens demanaven.
Així ho hem fet. Si feu clic damunt Veterans (un cop dins dels apartats “Calendari i Horaris” i “Resultats i Classificacions”) se us obrirà una pàgina específica de futbol de veterans, que amablement ens han facilitat.
Com veureu, cal que els usuaris que estigueu interessats us doneu d’alta en la pàgina (Registrar-se) i llavors ja podreu executar classificacions, resultats i calendari.
El CE. Esparreguera no es fa responsable de la correcció de les dades que publiquin, ni de la exactitud de la informació, ja que la única funció que realitzem és la de facilitar l’enllaç a dita pàgina.
Tampoc no ens fem responsables de possibles continguts inadequats i/o de virus informàtics de la pàgina en qüestió, de la que serà únic responsable l’administrador de la mateixa.