Translate

dijous, 29 d’octubre del 2009

MANDA...!!!

Segurament haureu vist el post que vam penjar referent a un partit del Femení Aleví-Infantil contra el Sabadell CF. (dilluns 26/10/2009).
Si podeu, rellegiu-lo per situar-vos convenientment en el tema i, després, continueu a partir D’AQUÍ:
Aquest matí hem esmorzat amb una reclamació del Sabadell CF. que tot seguit us annexem:
De: SABADELL F.C., C.E.
Per a: Departament de Competició - FUTBOL BASE
Assumpte: Partit PRIMERA DIVISIÓ FEMENÍ INFANTIL ALEVÍ ''B'' Grup: 2 Jornada: 3
Enviat: 26/10/2009 20:49:48
En relació al partit: PRIMERA DIVISIÓ FEMENÍ INFANTIL ALEVÍ ''B'' Grup: 2 Jornada: 3 24/10/2009 13:30, tal com va fer constar l'àrbitre a l'acta del partit, es van arbitrar 30 minuts per part, enlloc dels 35 que marca el reglament.
Reclamem que es disputin els 10 minuts en total que falten. Salutacions.
Al respecte manifestem: La durada del partit va ser el temps reglamentat per a la categoria.
L'Equip que estava amb set jugadores justes era l’Esparreguera.
Intentar guanyar a despatxos lo que no van poder guanyar en el camp davant d’un adversari en manifesta inferioritat numèrica és penós (pensen que per deu minuts, potser, no ens presentarem).
Sí és cert el que diuen, per què no ho van reclamar ja en la primera part o al final del partit?
L’Any passat també vam empatar a dos a Sabadell i ens van presentar una denuncia per una suposada alineació indeguda de tres jugadores, encara que després vam acreditar que tenien la edat legal, i ho van fer després de que haguéssim marxat del camp que era quan més fàcil es podia comprovar, a mala fe, per veure si "colava".
Més a més: El temps que hagi durat el partit, sigui el que sigui, no haurà estat el mateix pels dos equips?
Voler guanyar de totes i per totes, menyspreant l’esperit esportiu i tergiversant fets, no és la millor manera de treballar determinats valors.
Ells sabran. Nosaltres no juguem a això.
Quina pena quan noms històrics son arruïnats per comportaments penosos.
Evidentment des del Centre hem presentat al·legacions en sentit contrari a les pretensions del Sabadell CF.