Translate

dilluns, 26 d’octubre del 2009

EXEMPLAR PARTIT DEL FEMENÍ ALEVÍ-INFANTIL A SABADELL

El passat dissabte les noies de l’Aleví-Infantil disputaven un partit de lliga contra el Sabadell CE. a Sabadell.
Ben d’hora es van adonar que seria difícil. Tant sols set jugadores de les dotze que conformen la plantilla estaven disponibles, lesions i malalties deixaven l’equip sense possibilitat de fer canvis de refresc i sense portera.
La conxorxa va ser immediata: “Avui correrem el doble cadascuna”.
El partit va començar amb força retard, a les 14:00 hores, molt de sol i partit intens.
A poc del descans 1-0 pel Sabadell. Segona part, canvi en la porteria (han fet torns per cobrir aquesta posició) 1-1, 1-2, 2-2 i entrem en els darrers 10 minuts finals. El Sabadell ataca amb tot lo que té disponible i, més fresques les seves jugadores gràcies a les rodes de canvis que han pogut fer, ens tanca en el nostre mig camp.
Les nostres noies es multipliquen en tasques defensives i en fer-se les cobertures entre elles malgrat el cansament. Sembla que no podrà ser. Darrer minut, lliure directe contra la nostra porteria, xut directe a porta i ... Andrea posa les mans, pilota fora, a corner per centímetres i... final.
Les noies, esgotades, no poden ni celebrar l’empat, només s’asseuen al terra, sense gota d’esma però amb la satisfacció d’haver realitzat un gran esforç en benefici del grup. Encara que no s’hagués aconseguit el resultat positiu també hauríem parlat de l’esforç, de la solidaritat i del compromís. Perquè d’això es tracta. Aquesta és la volta de clau.