Translate

dilluns, 19 d’octubre del 2009

INCIDENTS AL JUVENIL

La Presidència del Centre ha delegat en l’Entrenador de l’equip i Directiu d’Àrea, Sr. Pedro Pérez Casares, la investigació i proposta disciplinària, si s’escau, dels incidents succeïts en el decurs del partit del passat 17 d’octubre entre el nostre juvenil i el Can Trias de Terrassa.
Independentment de lo que s’esdevingui de la investigació i proposta del Sr. Pedro Pérez Casares, el Consell Directiu del Centre aplicarà el Reglament Intern del Club en tot allò que fa referència a l’increment duplicat de les sancions que puguin ser imposades a jugadors amb motiu de comportaments antiesportius.
Quedem a la espera de que se’ns notifiqui l’annex a l’acta que haurà confeccionat l’àrbitre per a poder intuir per a on aniran les responsabilitats disciplinàries federatives i de la resolució del Comitè de Competició de la FCF. per conèixer les sancions.
El Centre NO presentarà cap al·legació sobre els fets que reflexi l’àrbitre a l’annex, com tampoc no presentarà cap mena de recurs, ni en primera instància, ni en apel·lació.
Salut i DISCIPLINA