Translate

divendres, 2 d’octubre del 2009

VESTIDORS. ESTAT DE SITUACIÓ

Ara fa poc més d’una setmana que vàrem estar al camp municipal de futbol, juntament amb el Cap d’Instal·lacions del Patronat d’Esports i una empresa constructora per valorar l’estat dels vestidors i fer-ne un pressupost.
Després, davant una iniciativa d’accions reivindicatives dels nostres socis i pares de jugadors, vàrem fer una crida a la prudència en el sentit de donar temps a que quallessin les accions que s’estaven començant a fer i ens vam comprometre a informar-vos puntualment del desenvolupament de la situació.
Per això us expliquem que ahir a la tarda se’ns va comunicar que la decisió està presa, en el sentit de fer-ne una intervenció als vestidors, i que en breu (unes setmanes) tindrem notícies concretes respecte de l’abast de la intervenció i la calendarització de la mateixa.
No podem donar més detalls, ni avançar-vos informació, perquè així se’ns ha demanat, cosa que ens a sembla correcte, ja que quan arribi el moment de donar tota la informació amb detall es farà de manera oficial i definitiva.
Millor no sembrar hipòtesis que en créixer no acompleixin amb les expectatives que generin i esperar, amb tranquil·litat, a que arribi el moment en que se’ns presenti el projecte amb la data prevista d’inici.
Mentrestant continuem desenvolupem l’activitat ordinària del club, gestionant de manera provisional els vestidors dels que disposem en l’actualitat amb la millor de les diligències (dilluns ja es podran tornar a fer servir els de la piscina d’estiu), sense posar entrebancs als qui estan treballant l'assumpte dels vestidors, ni pressions extemporànies, per a les que, de ser necessari, sempre estaríem a temps.
Ho fem des de la confiança en qui ens ha informat i des de la tranquil·litat de saber que, aparentment, es posa fil a l’agulla.
Salut i confiança