Translate

dilluns, 2 de novembre del 2009

RESPONSABILITAT I COMPROMÍS

De tant en tant us parlem dels valors que la pràctica del futbol pot aportar als vostres fills i filles.
Avui volem tractar el tema del COMPROMÍS.
No us penseu que es tracta d’un tema menor.
El COMPROMÍS, entès com la força que ens fa complir AMB AQUELLES OBLIGACIONS QUE HEM ADQUIRIT LLIUREMENT, és extensió de valors com ara la RESPONSABILITAT i inspiradors d'altres com la COMPANYONIA.
Es tracta d’un dels valors que ajuden els nois i les noies a trencar amb el seu enorme “JO” i “MEU” per començar a pensar en el “NOSALTRES” i “NOSTRE”. Els ha d’ajudar a considerar el bé superior del grup com a objectiu comú i principal, allunyant-nos de l’egoisme de la individualitat.
És, en definitiva, el començament d’un camí que els ha de conformar com a membres d’una comunitat que treballa per a obtenir objectius comuns en el que tothom aporta valor afegit d’importància, sempre que no ho faci al marge del grup.
COMPROMÍS és no faltar a un entrenament perquè “haig d’estudiar” (d’altra banda gran responsabilitat i activitat principal dels nostres nois i noies) sinó en “deixo la PSP i estudio ARA i AVUI per l’examen de DEMÀ PASSAT, perquè no vull faltar DEMÀ a l’entrenament, perquè haig d’ajudar l’equip.
En definitiva es tracta d’un dels valors que els ha d’endinsar en el camí d’una societat solidaria.
SALUT i ALTRES COSES