Translate

dimarts, 17 de novembre del 2009

MANDA...!!! (2)

El passat 29 d’octubre publicàvem una nota titulada “MANDA...!!!” en la que us informàvem del recurs que, amb molt mal estil i al nostre parer amb mala fe, havia presentat el CE. Sabadell reclamant que es disputin uns quants minuts que, segons ells, l’àrbitre va escorçar del temps reglamentat del partit que va enfrontar les nostres noies de l’Infantil-Aleví amb dit club.
Com vam dir en aquella nota presentaríem al·legacions davant el Comitè de Competició abans no es pronunciessin, doncs no sembla de rebut que per deu minuts (5 + 5) ens tinguem que desplaçar, probablement entre setmana, des d’Esparreguera a Sabadell, en especial quan no som els responsables de la situació.
Com sol succeir, el Comitè no ha escoltat cap dels nostres raonaments i, la setmana passada (12/11/09) va resoldre que s’han de disputar deu minuts corresponents a els cinc minuts que l’àrbitre es va “menjar” en cadascun dels períodes del partit.
A banda que ens continua semblant una actitud absolutament antiesportiva per part del CE. Sabadell el voler guanyar dos punts als despatxos que no van saber guanyar al camp, ara se’ns presenta el conflicte amb el Comitè de Competició que ha dictat una resolució, segons el nostre parer, absolutament antirreglamentaria i per tant absolutament injusta en termes jurisdiccionals esportius.
Hem presentat recurs davant el Comitè d’Apel·lació contra la resolució del Comitè de Competició.
Us pengem el recurs per tal que, aquells que estigueu interessats, el pugueu consultar.
Simultàniament cursem escrit demanant la intervenció del Sr. Sergi Albert, que ostenta el càrrec de Defensor del Club, creat pel President de la Catalana, Sr. Jordi Casals.


Salut i defensa