Translate

dilluns, 9 de novembre del 2009

CONFIRMADA LA INTERVENCIÓ CORRECTIVA AL MUNICIPAL

Divendres passat, en un escrit titulat “E pur si muove” us informàvem que les gestions per a la renovació dels vestidors del camp de futbol avançaven, encara que no ho notéssim, però que avançàvem.
També us informàvem de com podria ser la intervenció, per ordre de prioritats, i de quina podria ser la fórmula de finançament.
Doncs bé: Aquest matí, a les 09.39 hores, la Regidora d’Esports, na Mirna Matas, en ha confirmat la noticia.
En una trucada telefònica ens ha transmès la confirmació general, això sí, deixant pendent qüestions concretes de la intervenció que s’hauran d’anar perfilant quant es dugui a terme el projecte de la reforma.
Respecte dels terminis per a la realització de la obra, tampoc no tenim dades concretes, però penseu que sí aquest 2n. FEIL funciona com el primer, les obres que es realitzin a càrrec d’aquest pla d’inversions, hauran d’estar finalitzades abans del 31 de desembre de 2010.
Aquesta tarda, sobre les 16.45 hores i també mitjançant trucada telefònica, ha estat la pròpia Alcaldessa Fosalba la que ens ha confirmat, personalment, la bona nova.
La decisió política de realitzar aquesta intervenció correctiva és ferma, tant ferma com es desprèn de la expressió de la nostra Regidora i de l'Alcaldessa “Podeu comptar amb la reforma, estigueu segurs”.
Ho estem, ens heu donat paraula.
A manca de veure com comencen les obres, mercès a tots i totes els que s’han implicat en aquest tema, sigui reivindicant, aportant propostes, donant suport a les demandes o de qualsevol altra manera, des de la gent del club, passant pel Patronat d’Esports, a la classe política de la nostra Vila que ens hagi donat suports o que se’n hagin preocupat del tema i als mitjans de comunicació que ens han fet d’altaveu. Gràcies a tots.
Salut i objectius (complerts no, però quasi...)