Translate

divendres, 6 de novembre del 2009

E PUR SI MUOVE

La frase, com sabeu, es atribuïda a Galileo Galilei, qui se suposa que la va xiuxiuejar en finalitzar la lectura del manifest pel qual renunciava a la seva concepció heliocèntrica de l’univers davant del tribunal de la Santa? Inquisició.
Doncs bé: “E pur si muove” (I no obstant, això es mou). Malgrat que no ho notem, sembla que avancen les gestions per dur a terme la intervenció correctiva en el camp municipal de futbol.
No podem entrar en detalls, dades, ni dates concretes perquè, ara per ara, s’està treballant en determinar l’abast de la intervenció.
S'Estant realitzant reunions Patronat d’Esports-Ajuntament amb el tema de la reforma com a objectiu.
La cosa podria anar del següent:
a) Arranjament dels vestidors de dalt i magatzem.
b) Reforçament del tancament perimetral del camp municipal de futbol.
c) Construcció d’un bar amb local annex (petit local social amb espai per quatre o cinc taules) en el lateral de l’ambulatori, part superior de la grada.
d) Substitució del cautxú del camp per un de menor calibre per millorar el seu assentament entre la gespa.
e) Substitució dels fanals de les torres de l’enllumenat per uns de nous que millorin la visió nocturna amb una menor despesa elèctrica que els actuals.
Els recursos econòmics per a realitzar la intervenció podrien procedir del segon FEIL (Fons Estatal d’Inversió Local), i sembla que la voluntat de dur les reformes correctives a terme és ferma.
Nosaltres continuarem al aguait, confiant en que s’acompleixin les promeses, però al aguait.
Podria ser que tinguéssim noticies després de la reunió de Comissió de Govern de l’Ajuntament d’Esparreguera de la propera setmana.
Us informarem del que anem coneixent ja que pel moment no hi res tancat.
Salut i reformes (esperem)