Translate

dilluns, 4 de febrer del 2013

COMENTARIS A ALTRES PARTITS


L’Infantil “A” finalitza la 1ª. volta com a líder del grup. La victòria d’aquesta setmana front el Pallejà CF. “B” per 3-1 (en un partit que no vaig veure) els ha permès mantenir la diferència de 2 punts respecte del Cornellà UD. i de 3 punts sobre Pª. Rec. Sant Feliu de Llobregat “A”. Els espera una dura, competida i complicada 2ª. volta, però ningú ha dit que quedar campió sigui senzill.
Juvenil “B”:  Pel que posa l’acta (aquest tampoc no el vaig veure) sembla com si haguéssim salvat un punt “in extremis” front la Pª. BB. Sant Feliu de Llobregat, gràcies al gol d’en Tomàs, que ens permet mantenir-nos en el grup dels 5 primers, això sí, cada vegada amb més dificultats per atrapar als dos primers (Castelldefels i Sant Just) que ja estan a més d’un partit de diferència (a 6 i 4 punts respectivament). De tota manera no s’ha de donar res per perdut, que encara queda molt i els nois tenen nivell (el que no sé es si tindran nombre suficient).
Sènior (No, no el vaig veure, tampoc el vaig escoltar per ràdio...): Victòria a casa del Cervelló CD. per 0-2 que els permet continuar en la 4ª. posició a la espera que es puguin produir caigudes inesperades dels 3 que van per davant (Piera AE., PB. Sant Vicenç dels Horts “B” i Athletic Club Esparreguera a 4, 7 i 8 punts respectivament). Poder ser pot ser-ho, la pega és que en aquest grup reduït ja només queden 10 partits i, és clar, les possibilitats de reduir diferències són més minses. Es tracta de no fallar ni un i esperar que d’altres no aguantin el ritme, encara que són tres equips i força punts a deixar-se tots alhora. Mentre que les matemàtiques ho permetin, continuarem confiant.
Femení Juvenil-Cadet. Aquest el vaig veure, diumenge 20:00 hores a Sant Boi. Vam perdre 6-0 a casa del Santboià FC., líder sòlid del grup. Considerant que anàvem amb 11 jugadores justes (com és habitual i gràcies), sense canvis, i que Eva va haver d’abandonar per lesió al minut 65 (quedant-nos amb 10 jugadores), la derrota no es pot considerar humiliant (d’altres han hagut).
Però la realitat és que ara mateix som l’únic equip que no ha sumat cap punt en les darreres cinc jornades. Lamentablement (perquè hi havia nivell) ara només podem pensar en no quedar cuers al final del campionat, cosa que no està gens clara ja que només ens separen 3 punts. L’Altre objectiu serà intentar aconseguir que l’equip arribi fins a final de temporada per poder acomiadar el darrer equip de futbol femení amb certa dignitat esportiva, perquè pel que es veu, o es produeix un miracle o enguany s’acabarà l’aventura.
I, per Déu!!! Qui repebrots va escollir l’uniforme suplent? Samarreta violeta, pantalons negres i mitgetes a ratlles horitzontals vermelles i blanques, com el pallasso de “Micolor”, barata haurà sortit, espero que regalada, perquè fa mal als ulls
Així ens va, perdudes les formes ara ens surten els colors... Quina creu...
Salut i forever (o no, que mai se sap)