Translate

dilluns, 18 de febrer del 2013

COMENTARIS A ALGUNS PARTITS



El passat cap de setmana ens ha deixat de tot, com sempre, veiem algunes coses:
VICTÒRIES IMPORTANTS
Sènior front la PB. Sant Vicenç del Horts (líder del grup).  Dissabte a la tarda amb un tros de gol de Lardín per obtenir el 2-1. Aquest resultat, més la punxada de l’Athletic Club, deixa el grup força compactat.
El primer,  PB. Sant Vicenç del Horts, amb 37 punts; el segon, Athletic Club, amb 35 punts; el tercer, Piera AE., amb 34 punts i el 4rt., CE. Esparreguera, amb 30 punts, però amb un partit de menys (podrien ser uns virtuals 33 punts). Així que, amb totes les precaucions, prevencions i cauteles, podem pensar que estarem en la lluita durant les 10 jornades que queden.
Juvenil “A”, diumenge a les 12:00 a casa del S. Vicenç del Horts - Ath. Vicentí. Final 2-3. Aquí el peix l’hauran de comprar entre Vallirana CF. (1r. amb 34 punts), Corbera CF. (2n amb 33 punts, però, atenció! amb un partit de menys), CE. Esparreguera (3r. amb 33 punts) i Pallejà CF. (4rt., també amb 33punts). Aquí també es farà difícil comprar el peix. Serà una bonica batalla fins el final.
Juvenil “B”. En un partit en el que els va costar arrencar, adormits de sortida, es van acabar imposant 7-3 al S. Joan Despí UE. al que hem passat en la classificació, arrabassant-li la 4ª. posició. Una mica lluny del 1r. classificat i del 2n. (Castelldefels UE. i S. Just Desvern CF a 6 i 4 punts respectivament. el nostres mantenen la tensió a la espera que algú s’entrebanqui.
DERROTES QUE FAN MAL
El Cadet va caure a casa davant el S. Feliu de Llobregat CFA. per 0-3. Al descans 0-2, després els de S. Feliu van especular amb el resultat i ens van deixar la iniciativa. I la vam tenir, encara que estèril. Després de tres intervencions de mèrit del porter visitant en van clavar el 0-3 i adéu-siau! En realitat el partit el van controlar ells. Continuem 3rs. per la cua, en descens, però només a 1 punt del Pallejà CF. que marca la salvació. A poc més podem aspirar que a jugar-li la lliga al Pallejà. (el següent, S. Esteve Sesrovires FC. ja està a 7 punts). Derrota que va fer mal per les lesions d’en Marc Encarnación i d’en Guillem Bernal.
L’Aleví “A” va caure a casa davant un molt potent Cornellà UD. (2n. classificat). Els nostres van mantenir la cara mentre van poder (i ens van deixar) amb 2-4 al marcador. En el tram final del partit ens van passar pel damunt. Els visitants Víctor i Gerard, amb un “hat trick” cadascú, ens van triturar. De tota manera l’Aleví “A” encara manté les posicions de descens a 4 punts. La propera jornada visitem el camp del Marianao Poblet UD. I aquest partit s’ha de guanyar (ens posaria a 7 punts del descens o, de perdre, ens quedaríem a només 1 punt).
Aleví “B”. Va perdre a casa davant el Fundació PE. Europa per 1-9. Aquest equip està trencat. L’Entrenador està ultrapassat per la pressió de la grada, la meitat de la qual demana el seu cap (I no és culpa seva). El cas és que el nivell és el que és, tocava treballar selectivament per salvar la categoria concentrant esforços en els partits de la nostra lliga (m’he fet un fart d’explicar-ho). Però no, Uns pares per aquí, uns altres en direcció contrària. Missatges contradictoris d’alguns pares a alguns jugadors. Total, l’ Aleví “B” es des composa, a 1 punt de les posicions de descens, mentre que la direcció de l’àrea esportiva continua mirant-se el Juvenil “A” i el Sènior. I, per si faltava poc, ara més baixes, en Juan Emilio i la Sara deixen el club. Setmanes després, ja no caldrà que li donin la samarreta a la Sara, ja no la necessitarà.
Femení Cadet-Juvenil: Aquí en podria dir diverses coses. Pel moment només diré que continuem lliscant per la rampa de la desaparició, constantment, sense aturador. Del partit: Derrota a casa front el Reus Deportiu per 1-7. La Xènia, novament brutal i segura, malgrat els 7 gols encaixats, va ser la millor de l’equip (darrerament cada setmana).