Translate

dijous, 28 de febrer del 2013

PARTITS D’ESPECIAL INTERÉS


Evidentment tots els partits tenen el seu interès, especialment per a jugadors/jugadores, pares i mares, entrenadors/es i delegats/des (òndia amb el llenguatge no sexista!), però en aquesta nota es tracta de determinar aquells partits que tenen transcendència (també en funció del rival al que t’enfrontes) de cara a la consecució dels objectius d’ascens o per salvar la categoria. I en aquesta situació estan els següents:
SENIOR i JUVENIL A: Han de guanyar els seus partits per mantenir les opcions d’ascens. Ambdós equips juguen amb rival assequibles (Sènior front S. Vicenç-At. Vicentí, dissabte 16:30 hores, i el juvenil a casa del Sant Vicenç AE. el dissabte a les 19:30 hores).
JUVENIL B: Aquest equip, 4arts. amb 29 punts, juga al municipal el dissabte a les 14:00 hores contra Castelldefels UE. (3rs. amb 35 punts). Una victòria ens permetria re enganxar-nos a les aspiracions d’ascens ja que el líder està a 4 punts teòrics (estem amb 1 partit pendent).
CADET: Els nostres en 14a. posició amb 11 punts reben diumenge, a les 12:30 hores, al Sant Mauro UD. (7è. amb 26 punts). El Sant mauro UD. no serà fàcil, no és un equip de la nostra lliga però no es pot descartar res. Sumar seria molt important perquè combinat amb una previsible derrota del Pallejà CF (13è. amb 12 punts) que juga a camp de la EFO-87 (3rs. amb 40 punts) ens podria treure de la zona de descens.
INFANTIL A: Aquests juguen a casa el dissabte a les 12:30 hores contra Molins de rei CF. “B” (7è. amb 21 punts). Els nostres ( 2ns. amb 39 punts amb 2 partits menys que el líder) han d’assegurar els punts per continuar en posició d’ascens.
ALEVÍ A: Potser sigui aquest el partit amb més càrrega del cap de setmana. Juguem a casa dissabte a les 9:30 hores. Els nostres, en la 11a. posició amb 14 punts, s’enfronten al Gimnàstic de Manresa, 13è. amb 13 punts. Tot un enfrontament directe en la lluita per evitar el descens ja que paral·lelament el Pallejà CF. (14è. amb 12 punts) juga a casa seva contra el Blanca Subur CF. (15è. amb 10 punts). Així que una victòria nostra, ens allunyaria 5 punts de les posicions de descens. Pel contrari, una victòria del Pallejà combinada amb una derrota nostra ens podria fer perdre tres posicions i acabar la jornada en posició de descens. Apassionant, faré tot el possible per veure’l.
BENJAMÍ A: Aquest equip (5è. amb 33 punts i 1 partit pendent) s’enfronta a l’ EF. Gavà “C” (11è. amb 19 punts)  dissabte a les 11:00 hores. Han d’assegurar la victòria per continuar entre les 5 places que aquest any (re estructuració) donaran l’ascens de categoria. Si, més a més de guanyar nosaltres, el Martorell AE. (contra el FC. Barcelona) i PB. S. Vicenç dels Horts (contra Piera AE.) perdessin els seus partits, la classificació se’ns posaria molt de cara.
Salut i Escolliu