Translate

divendres, 1 de març del 2013

FINAL DE FEBRER

S’ha acabat el mes de febrer, el mes en que s’ha complit un any de l’adveniment de l’actual Junta Directiva.
Amb motiu d’aquest aniversari, el passat dia 25, vaig penjar una nota amb un enllaç a un programa de Ràdio Esparreguera (Esparrenyol), en el que es tractava el tema amb el nou president i jo mateix. (http://goo.gl/oejDC)
Avui, per tancar l'aniversari, vull penjar la nota amb la que l'actual Junta Directiva va inaugurar la nova web oficial del club. Va tot seguit:

Comunicació Nova Junta Directiva

Estimats / des socis i sòcies:

Em dirigeixo a vosaltres com a nou President del C.E. Esparreguera en el relleu de la direcció des del passat dia 12 de febrer del 2012.
En aquesta nova etapa, tant jo com la Junta Directiva que m'acompanya, tenim molts reptes a superar, però hi ha un que principalment treballarem amb molta dedicació, i no és un altre que aconseguir tenir un club socialment unit, on jugadors, socis, pares o mares i aficionats, treballem i empentem de forma conjunta en la mateixa direcció i gaudim de l'activitat esportiva dels nostres fills i filles.
Tractarem de ser un club important dins de la nostra vila, no pel soroll que poguem fer des dels mitjans com la ràdio o la pàgina web, sinó per la nostra capacitat de superació diàriament i fer que el C.E. Esparreguera sigui reconegut i admirat pels nostres èxits esportius.
Evidentment i amb la temporada ja en la seva segona part, treballarem amb els nostres tècnics i jugadors, de manera que poguem complir amb els objectius marcats, tant a nivell de resultats com a nivell de formació.
En referència a l'informació sobre el nostre club, tenim en construcció un nou portal web (www.ceesparreguera.es), la qual entrarà en funcionament molt properament; i serà oberta i participativa per a tots vosaltres. Amb això busquem conèixer opinions, crítiques o qualsevol comentari que considereu oportú fer-nos, sempre des del respecte cap a tothom.
Així, doncs, la web www.ceesparreguera.es serà a partir d'ara l'única oficial del club, i que qualsevol altra, sigui en primera o en tercera persona, no representa al C.E. Esparreguera, sinó únicament a l'administrador / a d'aquella pàgina.
Agraïm a tothom per avançat el recolzament que ens donareu per a portar a bon port aquell gran i magnífic vaixell que es diu C.E. Esparreguera en aquesta nova etapa.
Román Coll Benítez.
President del C.E. Esparreguera.

Us deixo l’enllaç de la nota anterior.
http://goo.gl/PtKcA

Salut i 'n Memoriam.