Translate

diumenge, 10 de març del 2013

RESUM DE LA MATINAL DE DISSABTE

ALEVÍ C - PB. VALLIRANA C. Vam tenir un molt bon començament amb diverses ocasions per avançar-nos en el marcador, fins a quatre ocasions, però no les vam saber aprofitar, cosa que si que va fer el rival. Amb el 0-3, minut 28, semblava que el partit estava sentenciat però en el tram final del partit els nostres van aconseguir anotar dos gols (Kevin i Erik) que ens van acostar en el marcador. Finalment no es va poder empatar i el resultat definitiu va ser de 2-3. Algú va dir que si el partit hagués durat 5 minuts més els hauríem empatat, no ho sé. Llàstima d’ocasions fallades en el primer quart!
ALEVÍ D - AE. MARTORELL B. Arribàvem al descans aguantant en el marcador (0-0) i sense haver patit en excés, de manera que es començava a somiar amb aconseguir algun punt. Però no. Un gol al llançament d’una falta, que ens va agafar a tots badant, va provocar el trencament del partit i els gols del rival van anar caient fins al 0-4 final.
BENJAMÍ C - CFA. SANT FELIU DE LLOBREGAT C. Resum sintètic. El futbol el van posar ells però els vam matar a la contra. Millor organitzat i amb millor circulació de pilota el Sant Feliu que no pas nosaltres, es van veure sorpresos en tres jugades de futbol directe, mercès a la qualitat individual. Malgrat haver-nos posat 3-0 ens van aparèixer els nervis, amb el 3-2, fins que vam marcar el 4rt. a les acaballes del partit. Final 4-2 amb gols d’ Izan (2), Diego i Joel.
PREBENJAMÍ A - EF. GAVÀ C. Derrota per 3-12. No es pot dir gaire cosa més. bé, sí, una: Atenció amb el número 8 del Gavà, un noi anomenat Gabriel Reiziger que ens va endollar cinc dels 12 gols i que fa coses molt interessants amb pilota i sense.Els nostres gols van ser d'en Yerai (2) i Oriol.
PREBENJAMÍ C - EF. OLESA-87 C. Partit disputat front un Olesa que va plantar cara malgrat anar força llocs per darrera nostre en la classificació. Finalment, victòria treballada per 2-0 (Hugo i Roger -penalti-)

A partir d’aquí haig de dir dues coses en general, no referides a cap equip en concret:
Primera: Mentre que en Gabriel Reiziger ens feia cinc gols, el seu pare, l’ex jugador del Barça, passejava amb tota normalitat pel municipal jugant amb l’altre fill més petit, SENSE DIR RES A ENTRENADORS NI JUGADORS (ni al seu propi fill), que és el que hauria de fer tothom.
Segona: Per jugar a futbol-7 amb defensa de dos, s’ha de disposar de jugadors que puguin passar la pilota al company amb força precisió i a certa distància (potència de desplaçament), per no parlar de certa capacitat per “veure” el joc. No tenir-los i fer jugar els equips amb dos defenses (2-3-1) perquè sí, perquè algú ha decidit que tots els equips han de jugar igual, només serveix per a que, amb mínimes pressions sobre el defensa que rep la pilota i que s’ha d’encarregar de donar-li sortida, ens obliguin a fer circulacions en horitzontal, al frontal de l’àrea, que moltes (però que moltes, moltes) vegades acaben en intercepció  i gol del contrari. És un “sostenella e no enmendalla”  que genera frustració en jugadors i pares. La lliçoneta de futbol és gratis. Ho faig per si algú amb capacitat de decidir ho llegeix i decideix rumiar-s’ho (que serà que no). I no, no tots els equips “bons”, “grans”, juguen 2-3-1,  no us deixeu entabanar amb llegendes rurals.
Salut i Avui treballo (no podré fer "minicròniques" del diumenge).