Translate

dilluns, 25 de març del 2013

VALORANT LA JORNADA. Sènior.



La més que previsible victòria a casa de l’ Olesa de Montserrat CF. “B” (0-5) permet que els nostres sumin 40 punts, encara que romanen 4rts. en la classificació (amb dos partits menys que el 1r. i el 2n. classificat), per continuar alimentant esperances d’ascens (sigui de forma directa o promocionant). A mantenir les expectatives han col·laborat, molt eficaçment, la derrota de l’Athletic Club al municipal davant el Cervelló CD. “A” (3-4) i l’ ampla victòria del Piera AE. (nou líder) front la PB. S. Vicenç dels Horts “B” (7-2). Ara quedaran 5 jornades (per a alguns només 4 partits) i no hi ha manera de preveure com pot acabar això. Per acabar-ho d’adobar, en la propera jornada (després del descans de primavera) ens trobem un altre enfrontament directe entre la PB. Sant Vicenç dels Horts i l’Athletic Club (i encara quedarà un darrer enfrontament directe més, en la penúltima jornada, també amb l’Athletic Club com a protagonista, a casa i contra el Piera AE.) Així que fer d'endevinador pot tenir el seu risc, però com que m’agrada arriscar avançaré un parell de detalls.
Pel CE. Esparreguera: Per poder ser campió s’han de guanyar tots els partits que queden, o sigui, sumar 18 punts (58 en total). Aquesta possibilitat tampoc no dóna el campionat directament (pel moment) ja que la PB. Sant Vicenç dels Horts podria acabar sumant 59 punts (també si guanya tot el que li queda).
Per a l’Athletic Club Esparreguera: Per tenir opcions d’ascens (per promoció) també ha de guanyar tot el que li queda, en aquest cas només 4 partits, o sigui, 12 punts (54 punts en total). Francament, a hores d’ara, és l’equip al que li veig pitjor pronòstic per a ser campió, mentre que la PB. Sant Vicenç dels Horts sembla que és qui ho té millor...
Però insisteixo, el partit PB. Sant Vicenç dels Horts - Athletic Club Esparreguera de la propera jornada (7/04/2013) aportarà informació, més que rellevant, per a les previsions i pot girar alguna truita.
Com veureu aquest grup està que crema!
Salut i inoportuna aturada.