Translate

diumenge, 10 de març del 2013

EL SÈNIOR EMPATA A CAMP DEL PIERA



Empat sense gols en un partit que va ser com esperàvem, molt dur.
Encara no sé si l’empat és bo, mig bo, mig dolent o dolent, però em sembla que és pitjor pel Piera AE. ja que, a igualtat de partits disputats, queda a tres punts del líder i no obre distàncies amb el tercer i quart classificats.
Amb la jornada disputada la cosa queda així. 


Però si fem una classificació virtual, concedint als dos equips que tenen dos partits menys la suma total de punts (tampoc no seria ben bé així, però ens servirà per a fer-nos una idea), la classificació seria la següent:

1.  PB. Sant Vicenç dels Horts amb 44 punts
2.  Athletic Club amb 42 punts
3.  CE. Esparreguera amb 40 punts
4.  Piera AE. amb 39 punts.

Certament només es tracta d’una simulació ja que tots els partits s’han de disputar i queden veritables finals en les properes setmanes però sembla, vista aquesta classificació virtual, que l’empat d’avui és pitjor pel Piera AE.
Sense temps per a respirar comencem a disputar la següent jornada, que ja escalfa motors des que va acabar el partit d’ahir tarda de l’Athletic Club.
El derbi esparreguerí que s’ha de jugar dissabte vinent al municipal, amb el CE. Esparreguera com a local, porta penjant quelcom més que tres punts. Pot marcar punts d’inflexió i començar a determinar la temporada, o no...
Per si un cas jo vaig reservant lloc per a aquest partit.
Salut i derbi potent (el que es presenta).