Translate

dijous, 14 de març del 2013

PARTITS A TENIR EN COMPTE



El campionat va avançant i, poc a poc, va entrant en la seva recta final. Per aquest motiu, per a alguns dels equips, els resultats van sent cada setmana més importants que en l’anterior.

BENJAMÍ “A”. Visita al Torrelles UE. “A”, dissabte 10:00 h. Els nostres, 5èns. en la taula, lluitant per l’ascens, no haurien de tenir problemes per desfer-se’n del cuer que ha perdut tots els partits que s’han jugat. (a la travessa un 2)
ALEVÍ “B”. Desplaçament a casa de l’ EF. Gavà “G”, dissabte 11:45 h. En la nostra lliga per salvar la categoria no existeix una altra opció que sumar cada setmana. El rival, encara que és un “G”, forma par de la bona escola de Gavà i no ens ho posarà fàcil. Malgrat tot hem d’anar a guanyar.
ALEVÍ “A”Ens visita el Barcelona FC. “C”, diumenge 12:45 h. Faig esment d’aquest partit per ser el rival que és. El visitant, líder destacat (14 punt per damunt del Cornellà UD. “C”, que és el 2n., amb 19 partits guanyats sobre 19 amb 121 gols a favor i només 17 en contra) ens hauria de passar pel damunt com una piconadora, però això és futbol i ja se sap que... (aquí podeu posar tots el tòpics que vulgueu com ara “no hi ha rival petit”, “futbol és futbol”, “juguen 7 contra 7”, etc.), però no hi confieu gaire (quasi gens).
INFANTIL “A”. Juga al municipal contra la PB. Iniesta 24 “A”, dissabte 11:30 h. En el camí pel campionat no s’han de relaxar contra ningú. Els nostres (líders virtuals del grup) haurien de desfer-se’n del 13è. classificat sense gaires dificultats.
CADET. A casa contra l’ EF. Olesa-87 “A” (derbi), diumenge 10:00 h. Amb la salvació com a objectiu, els nostres s’haurien de deixar les dents i les ungles per intentar sumar davant el 2n. classificat, però no serà fàcil (en realitat serà molt difícil) però aquest grup, si posa la intensitat i l’esforç continuat necessari, poden donar un esglai a qualsevol (repareu en les condicions). Sigui com sigui és vital sumar (encara que sigui 1 punt) no fos que al Pallejà CF. li donés per guanyar al Òdena CE. i ens deixessin com a principal candidat a ocupar (definitivament) la tercera plaça de descens.
JUVENIL “A”. També al municipal, front el Corbera CF. “B”, dissabte 12:30 h. En un horari que no sé per a quin dels dos equips serà pitjor, es disputarà un partit que pot tenir gran importància pel campionat. Ambdós equips virtualment empatats en la 3ª. posició a només 1 punt del 2n classificat (Vallirana CF. “A”) i a 6 dels líder (Pallejà CF. “A”). En una situació similar a la del Sènior (del que ja vaig publicar un comentari específic http://ves.cat/dMSo) el resultat marcarà un punt d’inflexió en el campionat perquè qui guanyi no sabrà si podrà ser campió, però qui perdi sabrà que queda descartat. O dit d’una altra manera: Guanyar donarà dret a continuar somiant, perdre seria l’efecte despertador.
Salut i Escolliu