Translate

dilluns, 18 de març del 2013

CAP DE SETMANA SEMI PRODUCTIU

Mirant-nos només els partits  que ens interessaven especialment, podem dir que la cosa va anar a mitges, força per a uns, força malament per a altres.
SÈNIOR: La victòria (2-1) davant el líder Ath. Club Esparreguera combinada amb la derrota del Piera AE. ho compacta tot a manca de 6 jornades (per a alguns 5 jornades, doncs han de descansar per calendari). El partit no va ser massa bo i es va acabar resolent mitjançant el llançament d’un penal que va ser tan clar com innecessari. Potser que a qui pitjor calendari li quedi sigui a l’ Athletic Club que, més a més, haurà de descansar en la darrera jornada. Fins a llavors no es pot despistar ningú, ni un moment.
JUVENIL “A”: També victòria important (3-1) davant un Corbera CF. ben posat i amb bons fonaments que ens va posar una mica de por al cos en marcar el seu gol al minut 22 (2-1). La curta renda es va mantenir en el marcador fins que Jaume Navarro (acta) va fer pujar el 3-1 definitiu en el minut 83. Aquest resultat, juntament amb les victòries de Pallejà CF. i Vallirana CF., que no afluixen, deixa lleugerament despenjat al Corbera CF i ens permet mantenir-nos en la lluita per l’ascens i pel campionat.
CADET: Bon partit el que van jugar. Els nois ho van intentar tot front la EF. Olesa-87 que ocupa la 2n. posició  “ex aequo” amb Marianao Poblet. Una vegada més el futbol els hi va donar la cara més desagraïda, un travesser i un pal, moltes ocasions amb Uuuiiiii !!!!, però al final derrota 1-2. Injusta derrota? No diré que els d’ Olesa no van fer cap mèrit, però penso que van obtindre massa premi i els nostres cap. Un empat hagués estat més just. Per si no fos poc, el Pallejà CF. va aprofitar el factor camp per imposar-se (com ens temíem)  a l’ Òdena i estableix una diferència respecte de nosaltres de 4 punts (això sí, amb un partit de més). La permanència es complica una mica més, però encara és possible. Ara, el partit de dijous 21 (recuperació del dia de la nevada) a camp de la Ciudad Cooperativa (20:00 hores) adquireix un valor enorme.
INFANTIL “A”: Com havíem previst. Una mena de passeig militar en el que els gols van anar caient a favor nostre fins al 7-1 definitiu. Davant de la PB. Iniesta 24 el nostre Infantil no va necessitar més que algunes accions individuals i algunes altres jugades amb associacions inspirades, per aconseguir aquesta ampla victòria i continuar com a líder virtual del grup. Malgrat el que he dit, hi ha quelcom que no volta rodó. Tinc en compte les baixes que pateix l’equip, però no faria cap favor si no digués (com molta altra gent) que l’equip ha anat perdent joc de conjunt i que, darrerament (com es diu en argot “futboler”) no juguem a res però continuem guanyant. Soc conscient, com he dit, de les baixes que arrossega l’equip i que quan vas “sobrat”, de vegades, costa mantenir la concentració i disciplina tàctica. Si quan l’equip necessiti recuperar ordre i tàctica són capaços de fer-ho, perfecte. Però si no ho poden fer... podrien haver problemes doncs en les darreres 10 jornades (que ara comencen) ens hem d’enfrontar als altres quatre dels cinc primers equips del grup i, llevat del partit contra Cornellà UD. (que el juguem a casa) tots els jugarem de visitant (PR. Sant Feliu, EF. Prat Blaugrana i EF. Olesa-87). Encara moltes jornades com per fer volar coloms i aquests 4 partits que he esmentat seran la clau.
ALEVÍ “A”: Ja ho dèiem en el comentari previ al partit. Calia tocar de peus en terra. I el Barcelona FC. ens hi va posar (1-10). Res a dir, aquest Barça està fora de categoria... Els nostres van estar dignes i van aguantar tant com van poder, fins que a punt d’arribar a la fi del primer quart ens van clavar el primer gol i a partir d’aquí... En fi, que no era el partit en el que havíem de sortir dels llocs de descens.
ALEVÍ “B”: Seriós correctiu el que vam rebre de la EF. Gavà. També estava en el guió. La nostra derrota (8-2) juntament amb l’empat obtingut pel Pallejà CF. Ens deixa empatats a punts amb Pallejà CF i S. Joan Despí UE. “ex aequo” amb 15 punts per veure qui acabarà ocupant la plaça de descens i quins es salven. Serà entre aquests tres equips on es rifarà el descens, ja que el següent (PB. S. Vicenç dels Horts) el tenim a 7 punts.
BENJAMÍ “A. Com estava previst, no van tenir problemes per imposar-se a camp del cuer, Torrelles UE. (0-9). La derrota de l’ Igualada CF. a camp del Barcelona FC. ens permet ocupar la 4ª posició i anar assentant les opcions de quedar entre els cinc primers i assolir l’ascens aquesta temporada.