Translate

dissabte, 2 de març del 2013

DISSABTE AL MUNICIPAL


BENJAMÍ A: Empat a casa davant l’ EF. Gavà (2-2). Encara que la 5ª. posició no corre perill immediat (i per tant les opcions d’ascens) la veritat és que s’està compactant el grup de candidats i ens quedem sense marge d’error.
ALEVÍ B: Derrota davant l’ Igualada CF. (0-1) en un partit en el que ens haguessin pogut marcat més de 3 gols però en el que els nostres van tenir opcions per treure algun punt. Bona feina d’en Carlos Prats (Coordinador General) que sembla que assumirà les funcions d’en Rubén (el club no ha informat al respecte) sent la millor de les opcions per entrenar aquest equip fins a final de temporada, ja que coneix el grup i té capacitat demostrada. Malgrat tot, el resultat d’avui ens deixa a només 1 punt del descens.
ALEVÍ A: També derrota, molt dolorosa, front Gimnàstic de Manresa per 3-4 en un partit que haguéssim pogut perdre per una diferència més ampla però que també haguéssim pogut empatar (coses del futbol aleví). El problema és que tant Marianao Poblet com Pallejà van guanyar els seus respectius partits i ens hem quedat en posició de descens.
INFANTIL A: Desfilada militar front Martorell CF. (10-0). Aquest nois continuen posant els fonaments per guanyar la lliga i l’ascens.
JUVENIL B: Empat al municipal contra Castelldefels UE. “B” (2-2). Partit en el que els nostres van haver d’equilibrar per dues vegades el marcador. Meritòria temporada d’aquest grup que defensarà les seves opcions fins al final mentre que es mantenen a dos partits de la primera i segona posició.
SÈNIOR (primer equip que diuen altres): Victòria per continuar pensant en l’ascens (encara que difícil), front S. Vicenç dels Horts-At. Vicentí, per 3-1. Partit en els que els nostres no van estar massa inspirats. Malgrat tot, la millor qualitat individual es va acabar imposant a favor nostre. Destacar el tercer gol marcat per l’ Abel Castro en una magnífica vaselina.
Salut i ... demà a creuar els dits pel Cadet.