Translate

dijous, 7 de març del 2013

JORNADA INTERESSANT



Els dijous, sempre que es pot, els dedico a mirar què ens ha de dur el cap de setmana. Aquesta es presenta força interessant.
SÈNIOR. 1r. i 2n. classificats (Athletic Club Esparreguera i PB. S. Vicenç dels Horts) juguen contra rival assequibles, en teoria, però més val que no es fiïn ja que factors externs poden modificar les previsions (per exemple, l'Athletic Club té la infermeria força concorreguda). El 3r. i 4rt. classificats (Piera AE. i CE. Esparreguera) s’enfronten entre ells. De moment les diferències estan, virtualment (hi ha equips amb partits pendents), en dos punts entre el 1r. i el 4rt. La victòria, en aquest partit, és quasi imprescindible per a qui no vulgui perdre estrep en la cavalcada per l’ascens. Una derrota pot ser un llast.
JUVENIL A. No juguen aquesta setmana, com tampoc ho farà el Vallirana CF., les retirades dels rivals els obliguen a descansar encara que els punts ja estan compensats en la classificació. Així que 2n. i 3r. classificats hauran de limitar-se a mirar què fan el Corbera CF. (4rt.) i el Pallejà CF. (1r.) que s’enfronten entre ells. Aquí les diferències estan, virtualment (Corbera CF. està amb 3 partits menys), en tres punts entre el 1r. i el 4rt. És precisament el Corbera CF. qui pot treure més rendiment de una victòria ja que es tracta de l’equip amb menys partits jugats, mentre que Pallejà perd el liderat (virtualment) en cas de derrota.
CADET. Des de fa unes setmanes que les nostres esperances de salvar la categoria passen per no perdre  distància de la 13 ª. posició que és la que marca la línia. De moment aquesta posició la ocupa el Pallejà CF. que suma 1 punt més que nosaltres. Certament que els nostres tenen un partit més per jugar, a camp del Ciudad Cooperativa CF. suspès per la nevada de fa dues setmanes, però no s’ha de confiar gaire amb aquest partit pendent, millor ens el guardem com a cartutx de darrer recurs. Així que ens centrarem en aquesta setmana: Mentre que el Pallejà (13 è.) visita el camp del Sant Esteve de Sesrovires FC. (12è) nosaltres (14ens.) anem a casa del Martorell CF (8è. +17 punts). No queda una altra cosa a fer que anar a per totes i veure si la mica de sort que ens va faltar la darrera jornada contra el San Mauro ens somriu una mica i ens permet sumar, perquè no m’estranyaria gens que Sant Esteve no li plantés gaire cara al Pallejà, encara que cap dels dos ha sumat ni un punt en les darreres 5 jornades.
ALEVÍ B. Situats en la 12ª. posició, sentint la succió del pou del descens, visitem el camp del Corbera CF. (15è) en pitjor situació que nosaltres. Guanyar seria fonamental per: a)  Deixar sense gaires opcions al Corbera CF.  i b) Desenganxar-nos de Pallejà CF. (14è) que visita al Castelldefels UE. (2n.) i de Sant Joan Despí UE. (13è.) que visita el camp de S. Andreu de la Barca Agrupa (1r.). En definitiva, és una d’aquelles situacions que s’han d’aprofitar si no vols haver de penedir-te a final de lliga.
ALTRES:
INFANTIL A. Visita a la PB. Vallirana (6è.) amb la necessitat de continuar guanyant per mantenir-nos com a líders virtuals i seguir disputant el títol.
ALEVÍ A. Intentaran esgarrapar el que sigui possible de la visita a la EF. Prat Blaugrana (5è.) per mantenir-nos vius en la lluita per salvar categoria, aprofitant que els equips que ens precedeixen en la taula tampoc tenen enfrontaments senzills.
BENJAMÍ A. Sembla, tal com va el grup, que seran 4 els equips que es disputaran les dues places que poden quedar disponibles per ascendir aquesta temporada i les diferències no són insalvables. Nosaltres, actualment en la 5ª. posició -última de les que donen l’ascens- hem de fer valer la superioritat, que reflexa la classificació, en la visita que rendirem a camp del Gelida CF. (14è. amb 27 punts menys).
Salut i aprofitem les oportunitats!