Translate

dilluns, 28 d’octubre del 2013

MINI CRÒNIQUES. CADET “B”.

Aquest cap de setmana podia veure pocs partits ja que, entre horaris cabra (per adequar-los a la retransmissió del Barça-Madrid) i el desplaçament de diumenge (amb el femení a El Vendrell), ben poc temps quedava.
Però dissabte vaig poder veure un entretingut partit del Cadet “B”.
Va ser al municipal d’Esparreguera, a les 12:30 hores, front  S. Andreu de la Barca Agrupació “C”.
Vaig veure un Cadet “B” ben posicionat damunt el camp, amb una circulació de pilota més que correcta, sòlid en defensa (encara que certament els de Sant Andreu no van inquietar gaire, ni a en Raül a la primera part ni a l’Àlex en la segona).
Bé aquest Cadet en la transició, encara que algunes vegades la línia de mig camp tendeix a sortir tard en atac i, també de vegades, a quedar-se sense tornar en defensa. Igualment vaig veure bona capacitat ofensiva, encara que una mica precipitats, pel meu gust, especialment en Abdelmajid, entestat en intentar xutar-ho tot, de qualsevol manera.
Però, com he dit, partit correcte (davant d’un rival amb un punt menys de potencial que nosaltres) i amb gols -que sempre ho fan entretingut- i que em deixa amb una diatriba amb mi mateix que no podré resoldre perquè, segurament, cada partit presentarà la seva solució aplicada: l’Albert ho fa bé com a mig centre ofensiu, garanteix les transicions i la precisió en el passi, més a més té arribada en segona rematada. Però també ho fa bé com a mig centre defensiu, tancant espai al rival, amb un bon nivell de recuperació de pilota i, quan toca, salvar la esquena del central o caure a banda a donar suport als laterals. Així què: a on l’aprofitem més? què podem sacrificar per aprofitar millor el què? Com dic, segurament, cada partit anirà determinant quin ha de ser el seu rol dominant.
En definitiva, que els de casa es van imposar 6-1 amb més comoditat de la que es podia esperar al principi.
Us deixo un enllaç amb la fitxa de l’acta del partit.
Salut i camí